Neviem čo si vybrať pracu alebo slobodu?

Príspevok v téme: Neviem čo si vybrať pracu alebo slobodu?
Janka258

Ahojte som zufala v praci ma to nebavi, je tam hrozne ubijajuca atmosfera, žiadna sranda, treba byť ticho a len robiť a robiť. Nestíham to je tam pasova výroba a ja som už z toho všetkeho na nervy. Odisť nemôžem mam splatky, dlh v banke no ja už to tam nevydržim. Niekedy teda stale každý deň rozmýšlam nad výpoveďou mať aspon pol roka slobodný život žila by som zatial toho pol roka z toho čo mi da urad prace no čo potom? Budem dostavať asi iba 60 eur a ztoho nemam ani na splatky a to ešte neratam najom na byt. Ja už nevladzem niekedy rozmýšlam aj nad ukončení života, nič ma nebavi. To čo by som chcela robiť- zdravotnu sestru, tak nato nemam školu a ani sa na nu asi nikdy nedostanem pri mojom živote kde nie som odkazana na rodičov ale sama na seba. Neviem už čo mam robiť.

YaaaMaika

Janka, nic v zlom ale dobrovolne ist na urad prace v dnesnej dobe?myslis si,ze sa to zlepsi?kdeze ..ked ostanes doma len sa to zhorsi kafik ma pravdu da sa studovat externe...a chces robit zdravotnu sestru?tak chod na vecerne studium na szs tam mozes vystudovat odbor zdravotnicky asistent ..alebo ak si trufas skus studovat osetrovatelsvo a budes kvalifikovana zdravotna sestra...ale to sa da studovat len denne ..tak neviem ci by si to dokazala sklbit s pracou..len hlavne neurob taku somarinu,ze ostanes doma sediet na zadku

jajka001_

v dnesnej dobe len tak nechat prácu...zijem v ba a poznam dost ludi co dali vypoved kvoli tlaku s tym ze si lahko najdu nieco ine. a nenašli. byt bez práce je oveľa horšie ako mat prácu kde musíš makať.
ak máš depresie, chod za psychiatričkou. mozno ťa pošle na pn, tam si oddychneš.

kafe

Janka, no veľa toho nenavyberáš. Nevymýšľaj, že z práce odídeš ak si si ešte nenašla niečo iné (lepšie). Môžem vedieť čo splácaš?
Využi to, že ťa súčasné zamestnanie ubíja ako poriadne pádny dôvod na externé štúdium. Nemáš deti (alebo hej?) tak to využi a urob niečo preto, aby sa tvoj sen stal skutočnosťou.. alebo nerob nič, ale potom nefrfli, že nevládzeš, práca ťa ubíja a z podpori nevyžiješ. Kedy inokedy si chceš splniť svoje sny? V 40-ke? S deťmi na krku? Čo také dôležité máš na práci, že nemôžeš chodiť do školy externe? Hlavne sa neboj, rozhodni sa, pozbieraj odvahu a choď do tej školy. Veď to nemôže byť horšie ako práca za pásom..

katka...

Dnes mozes byt rada, ze nejaku pracu mas. Tak si popritom hladaj inu a az ked budes mat istotu, ze mas nieco lepsie, daj vypoved.