Tunel do ucha

Príspevok v téme: Tunel do ucha
Donnie

Dobrý deň. Chcel by som si dať do ucha tunel. Mám aj starú dierku. Dávno som v nej nič nemal ale nezrástla, tak som do nej dnes dal nášnicu, aby si znova zvykla na cudzie teleso. Túto derku by som si chcel rozťahovať aby som si tam mohol dať tunel, lenže dierka nie je presne v strede tej časti ucha... ani neviem ako ju nazvať... proste tá spodná časť. Proste otázka znie: Môžem si dať tunel ak diera nie je v strede?

Jajka11892

No to je tiež pravda, že bude veľa potetovaných dôchodcov, dôchodcov s pírsingmi a tunelmi v uchu :D:D:D:D Ale ten 1cm to nieje az tak vela... Len ja ešte musím rodičov na to tetovanie spracovať. a ak nie tak si dám potajomky alebo si počkám kým sa odsťahujem čo asi bude ešte pár rokov.

Donnie

Tak maximálne 1cm. Eh... nemusíš si zbrusovať kožu... babičky tvojej generácie budú iného druhu ako tie ktoré sú teraz... Veľa z nich bude mať tetovanie a ak o tom nevieš, dá sa odstrániť už aj inou metódou ako je zbrusovanie - laserovou ;) .

Jajka11892

Haha okej :) Ja len tak... Ja som chcela tetovanie. Ale nechcem si dávať zbrusovať kožu keď budem stará :D

Jajka11892

tebe sa páči tunel? Si predstav ako budeš vyzerať keď budeš mať 50. Však to už sa ti potom ucho nezmenší či hej? Si daj radšej iba fake to čo vyzerá ako tá vec na rozťahovanie to vyzerá ešte v pohode.