Kedy zistim ze som tehotna?

Shayleen

Tak dievca pre info na otehotnenie je potrebne aby sa spermia stretla s vajickom a ich stretnutie a nasledne oplodnenie a usadenie sa v maternici trva priemerne 14 dni. Takze tehotna nie si to tibiba meska zo stresu

linda555

dobrý večer... :/ ´mám taký problém! Myslím si že som tehotná :/ mám bolesti maternice, zvíšenú (trochu) teplotu a meška mi menštruácia :/ vôbec nemám tehotenský test a vôbec si ho teraz nemám ako kupiť pretože sa necítim na cestovanie a bývam daleko od mesta(lekárny) ....á dosť často za deň chodim cikať! potrebujem nieaký spôsob ako inak to zistím! :/ poradte mi prosím čo mám spraviť aby som to zistila :/ :) vopred dakujem! .... (okrem chytenia si krčka maternice a vôbec neviem ako to bolo pred tým neviem aké som to mala´, aké to má byť prosím všetky radi okrem tejto... dakujem) :/ :/ :)

julinka123

chcem sa opytat.neviem ci som tehotna alebo nie. mala som nechraneny poh. styk este cez ovulaciu uz preslo od toho asi 10 dni a ms mam dostat tak pozajtra.. mam aj priznaky ako napr. velmi bolave prsia, strasne ma boli hlava, niekedy aj nevolnost a tocenie hlavy, nafuknute brucho a mierne bolesti v podbrusku, som tak strasne precitlivela ze ma dokaze rozplakat uplna malickost a ako by toho bolo malo mam aj biely husty vytok, ktory nepali, nesvrbi a nezapacha.neviem ci su to priznaky ms alebo tehotenstva:-( robila som si aj testy ale asi prilis skoro vysli mi negativne az na jeden kde sa objavila aj druha ciarka ale velmi slaba a potom zmyzla. ak mate niekto taketo skusenosti poradte prosim dakujem za rady

Rusalkaaa

Ahojte vsetci!tak a som v tom!tentoraz sa nam to podarilo som stastna!menzes som mala dostat v piatok a nic, vcera som si robila dve testy a boli jasne pozitivne.ale ja som mala uz cely tyzden pocit ze som v tom lebo neviem ako je to mozne ale mne tak narastlo podbrusko,cele noci som nemohla spat vystreta na chrbte lebo mi tam tak zacalo pulzovat ze musim stale spat na boku skrcena.mali ste aj vy take?je to mozne ze by sa uz maternica zacala zvacsovat?

Iba Katka

Celý mesiac sa sleduj, keď máš plodné dni, mala by si mať taký priesvitný výtok - ale to nie je pravidlo, nemusíš ho mať. Okrem toho, by si mala mať tam dole vyššiu teplotu, takže keď ti skončia si začni merať ráno teplotu. Sú aj ovulačné testy (fungujú na podobnom princípe ako tehotenské, ocikáš paličku), ale čo som čítala, nie sú veľmi spoľahlivé.

Rusalkaaa

ahojte, tak nakoniec som to dostala :( bola som asi velmi naivna ked som si myslela ze to bude take jednoduche.asi musime viac "skusat".som smutna.ako si mam vypocitat plodne dni ked mam men.hore dole.

lenius

Ahoj Russalka.

No ja idem naostro a konecne od svadby 29/09. Ale az naposledy sme "skusali" plodit :) najme cez fertilne dni.Asi este "bude treba" skusat dalej. hehe.
pan d - uplne s vami suhlasim. Len mi je luto ze dievcata (ako citam tu aj na inych forach)skusaju sex bez toho aby chceli mat deti - robia to bez ochrany aby mozno vyhoveli partnerovi alebo preto ze na nu nemaju (alebo koli hociakym dovodom )a potom ked nahodou otehotneju (alebo si myslia ze su tehotne) tak panikaria a v najhorsom pripade riesia potrat - vrazdia nenarodene deti... Je smutne kam spejeme vlastnym pricinenim.... Ale to by bolo na dlhsiu debatu a niekde inde.

Na gyndu by som sla, keby to tu v irsku nebolo take predrahe. Este len vojdem do ambulancie a uz mi nauctuju 50-60 euro. A mimo to - do 3 mesiaca nerobia ani sken ani ultrazvuk. Co by mi az ak nevadilo...
Nic. Ideme skusat dalej :)

Iba Katka

Rusalkaaa tuším som ešte dávnejšie čítala, že tehotná žena môže mať špinenie, jen matka príroda nám dala do vienka dosť zmiešané príznaky, jediné čo je ako tak isté, je zájsť ku gynekológovi na testy (a samozrejme ja by som si urobila aj pár domácich testov, lebo by som nevydržala :D )

Držím palce