Ako mi jedlo zniclo zivot:(

Príspevok v téme: Ako mi jedlo zniclo zivot:(
Tlstoch22

Ako som prisla na strednu mi jedlo uplne znicilo zivot najprv chudnutie wau schudla bola som krasna nasla som si chalana,co mi baby neverili,s nim som prezila krasny rok ale aj prejedania a chudutia ale nebolo to az v takej miere,lebo som vazila skoro rovnako 55kg na 160 co je ok,lenze asi dva krat som kvoli tomuto zmenila skolu a teraz su prazdniny ja som uplne bez kamosou lebo nikoho nepoznam kedze som menila skoly,a od ziaciatku prazdnin len jem a jem uplne nutkave prejedanie dokonca som aj kradla peniaze na jedlo:(neviem sa z toho vymotat kazdy den si vravim,ze odnzova a len ked vidim obchod musim ist kupit cokolady nazrat sa a potom mam hnacky prdim smrdim som leniva nemam ziadny ciel cez prazdniny co by som chcela len vylihovat nudit sa bojim sa ked pride septmeber ze si nenajdem kamosky vobec na skole lebo kto by sa chcel s takou babou kamaratit,co nic nerobi ked ma ani nic nebavi najhorise je ze mi dochaadzaju peniaze a nemam uz ziadne taktiez oblecenie je mi uz male proste nic ma nebavi ako volakedy inokedy,este mam aj otrasny uces kratke vlasy vobec si neverim radsej sa idem najest len to jedine co viem je zrat:((

bojujemroky

Smaylaaa, dobre rady pises, ale vacsinou to takto funguje len docasne, kym nepride nieco, co zase zacnes zajedat! (Ved som pisala, ze niekedy je aj par rokov dobre, ale vzdy sa to potom niekde zlomi!)Ak sa prejedate, tak ako vacsina zien, lebo si tym nieco kompenzujete, alebo riesite problemy, treba odstranit pricinu, lebo inak to na trvalo nevyriesite/me. Velmi Ti zelam, aby to u Teba bolo len o nevyrovnanom pubertalnom obdobi! :-)

smaylaaa

Inac ja velmi rada so psom objavujem zakutia svojho mesta, ktore este nepoznam, je to fajn sa stratit, aj ked viem kde som. Objavovanie sluzieb kam mozem chodit, kochanie sa starymi budovami, tury, cibrenie orientacie, jak to milujem. Boze, ako kocovnik...
Mne pomohlo aj ked ma zacali ine cinnosti viac pritahovat ako jedlo. Proste nestojim o zbytocne vycitky, same zle veci mi to prejedanie prinasa, niet vychodiska ako byt stastna s jedlom, len jest s mierou. Pomaly sa nastav a zmier s tym, ze zivot sa nesustredi na to ako konzumovat jedlo, ale ako si ho obstarat a zasluzit. Na to treba ROBIT, tak rob a nejedz.
A este nerob blbosti kvoli tomu, ze sa blizi skola, predsa nikoho nezaujima ako jes, budes pekny clovek.

smaylaaa

Boze, ludia to ani nepiste ze sa tak dlho prejedate, vsak ja chcem mat nadej, ze o rok budem krasna aktivna bez tuzby sa sama doma prejest...Vsak to uplne berie nadej...V tvojom veku som mala s tym problem a o 20 rokov sa nic nezmenil...Chcem si toto hrozne obdobie prejedania a chudnutia zaskatulkovat ako nevyrovnane pubertalne obdobie a nie ako svoj zivotny styl!!Ale teraz viem, ze sa do toho musim OPRIET, lebo to moze kludne ostat na veky rovnako...
A tebe tlstoch, myslim, ze aj ked sa vidis hrozne kvoli tomu co si si s tuzbou po jedle vytrpela, si v niecom talentovana a krasna vynimocna. Zameraj sa na nejaku aktivitu ktora ti ide a zapln den pracou, skus si nalinkovat den tak ako si spominas na svoj ,,zdravy" den, ked si jedla OK. Ked si nemala cas rozmyslat nad blbostami, ked ta naplnali city, zazitky, nie jedlo.
Chod niekam aj uplne sama, mozno casom zaujem ta spoji s ludmi a ti ta budu zaujimat viac ako jedlo. Prinut sa takto nepriamo nejest. To je lepsie jak mysliet v kuse na to, ze nesmiem jest.

bojujemroky

Ahoj, "tlstoch" , to, co Ti tu pisu sa sice pekne cita, ale v praxi to take jednoduche nie je. Ja som mala v Tvojom veku uplne rovnake problemy - preslo 20 rokov a ... mam ich stale! Stale bojujem, skusam vsetko mozne. Niekedy je aj par rokov fajn a potom sa zase vsetko vrati do starych kolaji... Mojim rekordom bolo 100kg a nasledne 56kg!!! A tak stale dookola. Teraz som, ako poslednu moznost, vyskusala terapiu, som len na zaciatku, ale verim, ze toto by mohla byt cesta k uplnemu vylieceniu. Ak je Tvojim problemom aj nedostatok lasky a porozumenia, Tvoje prejedanie je urcite o tom!

moj_nazor

ahojky a odkial si? nepozeraj sa na seba s takou hroznou nenavistou. Aj ten nick - ze tlstoch.. ved podla tej vahy, co ju udavas, tak predsa si akurat!! Na cokolady sa vykasli, alebo si kupuj len tie horke, ktore maju co najvyssie %, napr. take 70-80% a uvidis, ze Ta postupne prejde chut. Pokial si das take, kde je vela cukru, tak to je proste kolotoc. Alebo si kupuj len sladke zuvacky, to Ti tak neublizi ako vela cokolad a taktiez budes mat zazehnanu chut po sladkom. Pokus sa najst si nejake vyuzitie casu a na jedlo zabudnes. Ak byvas niekde medzi horami, zajdi do lesa, na prechadzku, k rieke.. Ak si v meste, je to horsie, ale vzdy sa da najst nejaka vypln. Co brigada? Nieco jednoduche... Hlavne sa tomu nepoddavaj a nepodcenuj sa, ked si si to uvedomila, ze robis zle, je to dobry signal.

zuzka1911

musíš začať na sebe poriadne pracovať, začať sa mať rada, neľutovať sa, nájsť si nejakú inú činnosť, ktorá odpúta pozornosť na myšlienky na jedlo... podľa mňa sa len nudíš a ľutuješ a potom sa prežieraš, hm ?

janka24

sa mi až nechce verit,že také čosi existuje..to nemáš rodinu?prečo sa stále stahuješ z tých škol? A prečo sa tak urážaš?