ženy viete vôbec čo chcete?

Príspevok v téme: ženy viete vôbec čo chcete?
netusiaci

všetky ženy hovoria akí sú muži kurevníci.. zrejme by ste takého nechceli že? .. ale keď stretnete neskúseného čo čaká na tú pravú, tak ho pošlete kade lahšie.. takže nech robím čo robím, či sexujem kade chodím alebo či stále čakám na ňu, je to jedno vždy budem ten zlý.. viete vôbec čo chcete? lebo ja absolutne netuším a myslím že ani vy..

ha

ja viem co chcem!!!!!!!

auto MAYBACH ,BUGATTI royale kellner coupe

jachtu ECLIPSE alebo PRINCE ABDUL AZIZ daco podobne

salon -moj samozrejme (a moze byt aj psi to je IN)

apartman -Burdz Dubaj tam dole dole by som mala obchodik a predavala by som tam parfem znacky
Google pretoze vnimanie jeho znacky spotrebitelmi ma hodnotu priblizne 66 miliard dolarov

a veeeeela veeeela toho chcem no NEMAM a preco? lebo som nestretla tych "kurevnikov" stretla som neskuseneho co cakal na tu pravu a tak sa dockal mam domcek mam auto (carach jeden stratila som vyfuk kdesi) proste nestazujem sa a ak motyka vystreli aj to hore budem mat

ščica

co by sme nevedli , pravdaze vieme !!!

musi mat v gatiach poriadnu vybavu a vediet ju pouzivat , dobry flek , kopec prachov a dobry charakter ....

je to jednoduche

kafe

Píšem jak debko.. sory tam som nedokončila jednu vetu, tak to vyzerá divne ten môj prvý príspevok. Jednoducho nájsť vnímavého človeka, čo rozozná aj skrytý diamant, to chvíľu trvá.. a takých ľudí je málo.. rovnako ako diamantov (aj tých skrytých). Nesmúťte za štrkopieskom, keď máte na viac :)

La Repubblic

netusiaci

Vies preco Mojzis blúdil 40 rokov po pústi?
Tiez sa nespýtal na cestu

prepac ale ma to tak napadlo ked som citala tuto temu dufam ze sa aspon zasmejes :)

netusiaci

viem čo chcem.. normálne dievča čo je jak ja a ktorému nejde len o sex a o to aby partner bol vysoká kvalita v posteli ale aby si vážila to že som čakal na ňu.. toť vše..
a Kafik .. hej dík presne to som chcel =P

krtko-lampa

Chcu to najlepsie aj ked samy na to nemaju ;) ... tak sa snaz byt co najvacsi frajer a potom si mozes vyberat a byt aj kurevnikom ...

kafe

Kočka ti dala košom, lebo si neskúsený? To teda bola trubka. A ty chceš takú, čo mala skúseností až-až?

Pozri, dnes je to klasika, že človek chce partnera, ktorý je už vybrúsený a dokonalý diamant. A nejaký balvan, v ktorom je ten diamant schovaný a potrebuje len trochu okresať a vybrúsiť, proste balvan akosi nikoho nezaujíma. Len človeka s dobrými očami, niekoho vnímavého, kto sa nebojí trocha práce a námahy (vo vzájomnom okresávaní). Nevzdávaj to, neklesaj na duchu a hľadaj to, čo sám ponúkaš. Kto hľadá nájde.. nevzdávaj sa.