žijem v trojuholníku

Príspevok v téme: žijem v trojuholníku
inanitka

Mám vážny problém v mojom živote,pre mna je to naozaj problém,pretože žijem v trojuholníku s dvoma chlapmi.mam priatela 5 rokov,s ktorým sme prežili naozaj krásne chvíle,spoznala som nového chalana s ktorým mi je posledné dne lepšie ako s mojim priatelom,aj som sa chcela už rozísť s priatelom ale mne je ho strašne lúto ho opustiť,miluje ma nadovšetko,plače neustále kvoli mne pretože som ho už 2x podviedla a obe nevery mi odpustil,pretože on nedokáže bezomna žiť,a preto mi je ho luto opustiť aj ked už nemám k nemu také city ako kedysi.dokazal by si niečo spraviť keby ho opustím a toho sa velmi bojim,ja som mu vdačná za tie krasne chvile čo sme spolu prežili,ale ja sa teraz cítim s tým novým omnoho lepšie.naozaj neviem čo mam robiť,som strašne zufala pretože ma každy odhovara od toho noveho že mi iba hlavu poplietol a nemusi mi to s nim vyjsť,že mam radšej ostať s mojim priatelom.prosím čo by ste mi poradili vy? strašne sa trapim kvoli obom,obaja ma maju velmi radi a ja sa neviem rozhodnuť,či opustiť 5ročny vzťah a isť za novým životom alebo ostať s priatelom len preto že mi je ho luto a bojim sa o neho aj ked nebudem v tomto vzťahu šťastná??? prosiííííím!!!

abaj

hm ..ťažké rozhodnutie...rozhodnutia sú bud dobré, alebo osudovo zlé...
Ak podvádzaš svojho priateľa, ktorého si mimochodom vôbec nevážiš (lebo šak ti stále odpustí a plače...), tak z tvojej strany to určite nie je láska...iba zneužívaš to, že je to tvoja istota...ak nevyjde frajer a další a další, tak stále ťa bude chcieť tento jeden...ak ho ľutuješ, poľutuj ho za to, že je na tebe citovo závislý a vlastne je to chudák...čo ti poradiť?...ty sama vieš, že nemôžeš nechať chlapca po 5-rokoch, avšak chceš aj iných...tu hrozí to, že ak opustíš priateľa, tak ten ťa môže psychicky vydierať, čo aj robí...ty prestan klamať seba aj jeho..nemiluješ ho a preto hľadaj inde a bez neho...nezaslúžiš si vôbec jeho lásku a on to určite vie..určite ak by sa upriamil na iné ženy, tak ťa zo dna na den nechá...

H2O

jajka001_ pekné slová :) ..

inak život podľa mňa nie je o nešťastí, nemáme byť nešťastní, som o tom presvedčený, pretože disponujeme schopnosťou šťastne sa tešiť zo života a robiť život šťastným aj ostatným .. Ľudia ako Marci Shimoffová sú dar od Boha, pretože šíria pozitívne myslenie a ukazujú ľuďom ako sa tešiť zo života a svojim pozitívnym prístupom robiť svet sebe aj ostatným krajším tj. ako celý svet postupne zlepšiť resp. zošťastniť .. až som si začal hmmkať Heal the world od Jacksona :)

H2O

a ten film nie, ale je to niečo s tým, že mávnutie motýlých krídel na jednom konci sveta môže spôsobiť tornádo na druhom konci, však?

H2O

lost, aj nás si trochu asi zmixoval :D no to poradie - cieľ, zázrak, skutok - mi príde správne, pretože na základe našich túžob a dôvery v ich naplnenie, sa veci v našich životoch zmenia jednoducho tak, že nám to vyjde :) a často nechápeme ten spôsob ako sa to podarilo .. ale možno to ani netreba chápať - dôležité je, že to tak funguje a že tá sila myšlienky, karmy a prirodzenej rovnováhy na základe energie funguje :)

jajka001_

ale dava to zmysel, lost, ano :) vies vravi sa, pomoz si, aj panboh ti pomoze, takze, ak nieco chcem, treba pre to nieco spravit. ak niekto len tak v kute horekuje, čo nema, tak sa mu to samozrejme nesplni, ak sa vsak druhy rozhodne, aj napriek prekazkam, ist si za tym, ma velku sancu ze sa mu to podari, pretoze ci uz je to tym, ze ho Boh podpori alebo je to jeho sikovnost - mozes to brat ako chces - bez nejakej akcie ti len tak z neba nic nespadne. a pozitivni ludia pritahuju pozitivne veci, negativni negativne - jasne ze ked sa mracim na cely svet a frflem tak sa mi nic nepodari.
ked sa pozries spat, mas pocit ze to akosi do seba zapada, rozne udalosti, zdanlive nahody? je to tak, ides po nejake ceste, je na tebe ci budes nacuvat sebe a napredovat alebo sa kdesi zavrtas, budes odkladat riesenia problemov....prekonanim nejakych problemov, stavov, sa dostavas dalej, mozno sa zda ze je to coraz tazsie ale nestagnujes v tych istych kruhoch, posuvas sa dalej. problemy boli a budu, ved len vdaka nim je zivot zaujimavy..
dalej, treba si byt vedomi toho, ze ak nieco dostanes, o nieco prides. ze splnenim nejakej tuzby mozes prist o nieco, co bolo mozno dolezitejsie, preto treba byt uvazlivy v tom, co chces.
no a toto je mozno to, co ma tiez brzdi, strach, zo zmeny, zo straty...

lost

No, podla mna to moze fungovat len dvoma sposobmi:

1. stalo sa - pripisem to zazraku

2. stalo sa - na zaklade zazraku

cize, co bolo skor? :) zazrak, alebo skutok?..

no ja teda neviem, ale ten zazrak sa mi pozdava :D

teda... ked sa spatne pozrem na svoj zivot, do minulosti, tak si uvedomujem, ze to co sa stalo je brutalna nahoda.. vsetky veci dokopy..
(btw, videli ste film butterfly effect?)
a celkom zaujimave je, ze ked som mal pozitivnu naladu, darilo sa mi lepsie ako ked som mal negativnu.
lenze, zase, cim to je? produktivita stupa s dobrou naladou, lenze co stupalo skor :) ... ked sa nad tym zamyslim, myslim ze skor ta nalada, pretoze prve co musi vzniknut je ciel, nie je mozne ist na beh bez toho aby som vedel ze potom tam vznikne ciel, to je ako keby som zacal behat na svojej ulici a ocakaval ze tam niekto pritiahne cielovu pasku :D
teda aspon toto ma teraz napadlo,
1. ciel
2. zazrak
3. skutok
:)
ale zazrak bol skor nez skutok.. tak tam mozno ma naozaj nejaku vahu :D
kazdopadne, je to naozaj "silna zbran" .. moj ciel moze ovplyvnit ciel inych ludi alebo tak nejak :)
davam zmysel? :D:D:D

pekne mi to zmixovalo mozog :D