Indonal Woman-herpes genitalis

Príspevok v téme: Indonal Woman-herpes genitalis
lollypop789

Caute
ja by som sa chela opytat ze ci mate nejake skusenosti s indonalom?? Ja by som to chela brat úreto lebo u mna zistili herpes, brala som lieky, a potom to zmizloale od sa to dost casto objavuje, vetdy pouzivam betadine dezinfekcnu tekutinu,a herpesin krem, ale uz mam z toho dost, ze sa mi to objavi skoro kazdy mesiac, a som citala ze na to je dobre INDONAL, a nie om s ista ale to treba brat 3 mesiace?? a kolko stoji??na nete je to lacnejsie, ale neviem ze ci by bol dobry napad kupit si to na nete?? Co si o tom myslite
dakujem za kazdu radu

RNG

I3C ako potravinovy doplnok(vytazok z kapustovin) znizuje estrogenicku cinnost a tym aj hyperplazie(zhrubnutia maternice a tiez zvacsenie prostaty.)
Zaroven ciastocne znizuje aj DHT.
DIM, takm isto vytazok z kapusty je este lepsia forma, biologicky aktivnejsia.
Indonal obsahuje I3C, ucinna davka I3C je 400 az 600 mg denne, DIM je ucinnejsi, takze ho staci brat 2x100 mg.

Ani DIM ani I3C napriek tomu, ze su velmi uzitocne proti hyperplaziam a niektorym hormonalne podmienenym rakovinam ale nemaju ziadne antiviralne ucinky, na to nie je ziadna studia a ti, co to casto tvrdia si to vycicali z prsta zrejme.

lubovna

Keďže som mávala menštruáciu 2x do mesiaca, postúpila som kyret, no bezvýsledne. Môj gynekológ mi už chcel predpísať hormóny, no odporučil mi ešte Indonal women. Bála som sa ho začať užívať, keďže som na internete našla aj príspevky o tom, ako ho ženy neznášajú, ako im je nevoľno, mávajú závrate a pod., preto som si kúpila Indolan 30 tab. a skúšala som ich užívať tak, že som si obsah kapsule vysypala a rozdelila na 2x, po niekoľkých dňoch som zistila, že liek na mňa nemá žiadne negatívne účinky. Teraz ho užívam už 3 mesiac, jednu kapsulu denne, menštruácia sa mi pekne upravila, veľmi dobre tento liek znášam a môžem ho všetkým ženám iba odporučiť.

Well

lollypop789-vies co??? Je to vsetko len na tvojom rozhodnuti a presvedceni...........ja alternativnej liecbe nedoverujem a mam nato dovod......
Ale nestazuj sa potom......teda ani nebudes mat komu.Vela stastia.

Well

lollypop789-vies co??? Je to vsetko len na tvojom rozhodnuti a presvedceni...........ja alternativnej liecbe nedoverujem a mam nato dovod......
Ale nestazuj sa potom......teda ani nebudes mat komu.Vela stastia.

Well

lollypop789-viesco??? Je to vsetko len na tvojom rozhodnuti a presvedceni...........ja alternativnej liecbe nedoverujem a mam nato dovod......
Ale nestazuj sa potom......teda ani nebudes mat komu.Vela stastia.

Well

lollypop789-viesco??? Je to vsetko len na tvojom rozhodnuti a presvedceni...........ja alternativnejliecbe nedoverujem amam nato dovod......
Ale nestazuj sa potom......teda ani nebudes mat komu.Vela stastia.

RNG

Je hromada potravinovych doplnkov, ktore zvysuju virsalnu imunitu, aj ked neboli oficialne schvalene ako lieky, len ako neskodne doplnky potravin. Vyhladaj si tie temy, tu zialbohu nemozno na tomto fore priamo odporucat rozne vyrobky, len naznacit, o ktore doplnky sa jedna a to som uz mnohokrat spravil.
Nizka viralna imunita sa da znacne posilnit, dokonca niektore doplnky su rovnako ba dokonca aj viac ucinne proti virusom, nez synteticke lieky. Samozrejme nemozes ocakavat od farmaceutickeho preimyslu, aby propagovali lacne prirodne produkty miesto ich drahych patentovanych liekov.

lollypop789

Takze potom podla Vas ani Indonal ani ten polyixidium ny nebol ucinny??? zbytocne by som to brala??
ale potom co mam robit aby sa ten virus neaktivovoval skoro kazdy mesiac?
antivioretika som brala ked sa to objavilo po prvy krat,ale to tiez nemozem brat stale,takze musim sa s tym zmierit ze sa mi to objavuje vzdy? som citala ze vacsinou sa to aktivuvuje iba obcas, a u niektorych zien potom uz nikdy

RNG

Polyoxidonium je synteticky stimulator tvorenia najma makrofagov , ale aj inych lymfocytov.
akrofagy su aktivne najma na bakterie.
Na virusy su treba antigeny a imunoglobuliny a tie vyluciju len plazminove bunky, ktore sa mozu vytvorit za urcitych okolnosti z B lymfocytov.
Ziadnu studiu na to, ze polyoxidonium tomuto propcesu napomaha som nevidel publikovanu. Ak o nejakej viete, prosim, aby ste ju sem dali.
Zialbohu, povesti ze to a to je ucinne sa siria velmi lahko, lebo ludia su dovercivi a priemysel chce predat produkty, ale na klinicku ucinnost treba studie, nie len tvrdenie, nech je to od kohokolvek s akymkolvek titulom.
Inac betaglukany tiez stimuluju cinnost bielych krviniek a ich tvorenie, a to podstane viac, nez polyoxidonium v dostatocnych davkach.
Ale na virusy su zialbohu klinicky ucinne ine doplnky a lieky