malé prsia?

Príspevok v téme: malé prsia?
mura

ahojte.mam 19rokov a mám strašne malé prsia.Nechapem preco,pretoze moja starsia sestra aj mama nemaju s tymto problem ani nahodou...Som síce stihla,ale nie vychrtlá,mam sportovu postavu,vsetci mi ju chvalia ale tie prsia...:(((a keby boli len male,ale este mam aj velke dvorce a bradavky,vyzera to skaredo.Velkost pod prsiami mam 72cm a cez prsia 81cm.
Je to normalne???a preco som jedina v rodine?:(myslela som si ze neskor mi narastu ale uz je asi neskoro...

H2O

Každému sa páči niečo iné a pre tvoje vlastné dobro by si mala uzavrieť v sebe v tejto veci mier .. a prestať sa porovnávať, lebo k ničomu to nevedie a nízke sebavedomie ti k životu tiež veľa nepridá ..

melon

Ja to iste, mam 18. Ja som celkovo taka chudsia, hlavne ruky. Nohy normalne, aj boky asi ( neviem kde presne sa to meria ).
Ty mas aspon priatela ;)

mura

lenze problem by ani nebol v tom ze len male,ale este aj nepekne,kedze nemam bradavky primerane k prsiam:(äpreto som si myslela ze mi este narastu,ale uz tazko..

Karina

jj to tlacenie, to nenavidim tiez :) ale tak v priebehu dna to ani nevnimam, to skor rano ked si ju obleciem... a priatelovi to tiez nevadi, dokonca je rad, ze mam take mal :D ale cisto vizualne vyzeram urcite lepsie, ked pod tym oblecenim aspon vyzera, ze nieco mam :) holt, nie kazdemu bolo nadelene :)

mura

no ja tiez len boky..:Dpodprsenkou sa to da zakryt,ale nemam rada ked ma to tlaci,najradsej by som ich nenosila,lenze si to nemozem dovolit...:(priatel tvrdi ze mu to nevadi,ale vzdy ked vidim v TV tie baby...tak chytam depku:(
a v nasej rodine nieje nikto taky,prisaham :D ani z jednej strany...

Karina

samozrejme ze je to normalne :) ja tiez nemam prsia, zdedila som to po otcovej sestre - aj jej dcera aj ona su take chlapcenske typy, ja mam nastastie aj boky ale prsia nikde :) riesim to podprsenkou, nie je to ziaden zazrak kedze nie je uplne plna, ale pod tricko to je v pohode... a niekedy si dam len sportovy topik a idem :) najma sa tym az tak netrap, zbytocne si robis vrasky