Aulin - vedľajšie účinky

Príspevok v téme: Aulin - vedľajšie účinky
joni_

Ahoj, užíva niekto liek Aulin? Aké máte skúsenosti s vedľajšími účinkami? Viem, že je ťažký na žalúdok, ale už dvakrát som si všimla ešte inú vec, že asi na tretí - štvrtý deň od začatia užívania som dostala teploty okolo 37,5 a pocit ako pri chrípke, únava, malátnosť atd... Neviem, či by to už dvakrát mohla byť náhoda, alebo to súvisí s Aulinom? Máte podobnú skúsenosť? Určite pôjdem aj doktorke, ktorá mi ho predpísala, ale termín mám až koncom augusta.

martina12

Ja užívam Aulin raz mesačne v prvý deň menštruácie keď mám najsilnejšie kŕče a nepociťujem žiadne vedlajšie účinky. Pomáha mi to. Zvičajne do približne pol hodinky my kŕče ustúpia a mám pokoj celý mesiac.

Lyrika

Som Slovenka.O liečbe ME/CFS - chronický únavový syndrom som sa dozvedela na internete( lebo slovenskí lekári vôbec nemajú ani páru o tejto nemoci a nie to liečbe)a pravidelne sledujem webovu stránku ME/CFS.cz.Sú tam skutočne komplexné informácie.Aj o vývoji liekov k liečbe ME/CFS.Hlavne si dajte vyšetriť u infektológa či nemáte aktívne infekčné ochorenie.Ja mám veľmi dobré skúsenosti s klinikou v UVN- Ružomberok.Teraz užívam mladý jačmeň a chlorellu tiež detoxikačné náplaste.Milgamu v tabletách,vitamín C 500 mg denne,a potravinový doplnok Menolistica-je to prírodný hormon progesteron.Hlavne dodržiavam telesnú aktivitu a dozerám sa ako len viem.Teraz by som mala brať Lyriku no o ďalšej liečbe ešte nie som rozhodnutá( veľa študujem -iba tak si najviac pomôžete- verte).

joni_

dik :) dufam ze raz mi bude lepsie
akupunkturu som neskusala, ani neviem ci tu v okoli vobec niekde je
musim koncit, je vela hodin a zajtra sa musim pokusit zvladnut pracu, ach jo, ale dik za prijemny rozhovor, to cloveka povzbudi :) aj tebe nech sa dobre dari

jajkafr

držím palčeky... možno tá prírodná liečba pomôže a akupunktúru si neskúšala vraj je veľmi dobrá pri bolestiach sama som ju neskúsila ale rozmýšľam nad ňou kvôli chrbtici :)

joni_

ja len dufam, ze mi co najskor poriadne zaberie ta prirodna liecba, lebo z tychto chemickych liekov ma raz porazi.... kym najdem taky co pomaha a neprejavia sa mi po chvili neziaduce ucinky, tak aj umrem :)
priala by som si, aby tie teploty neboli z Aulinu, aby zase zaberal jak ten prvy krat, lenze mam takeho tusaka, ze to budem musiet s nim zabalit

jajkafr

ja som tak mala problém na ortopédii po každom lieku čo mi dal mi bolo zle ... doktor sa ma pýtal že či mám tráviačku jak bábätko a že či papám len kašičky :D