Ako sa zbaviť veľkého zadku?

Príspevok v téme: Ako sa zbaviť veľkého zadku?
Suoma

Už som zúfalá. Mám dobrú a pomerne peknú postavu. Denne cvičím 30 minút Pilates, 30 minút pokročilej jogy a k tomu ešte asi hodina rýchlej chôdze. Zdravo sa stravujem. Ale mám veľký zadok. Neznášam ho, už neviem čo mám robiť. Neznášam ako vytŕča v džínsoch. Myslíte, že je to vec genetiky, alebo sa dá s tým niečo robiť?

S1M

Pozri sa na Jennifer Lopez, aky ma zadok a ako z neho tazi :) To, ze mas nieco ine ako ostatni, neznamena, ze je to zle a nepekne ;) Proste taka ja tvoja postava. Urcite to nie je obezita, tak sa tym netrap a zmier sa s tym. Ved ako citam tak zijes zdravo :)

kickaTT

bud rada niektore zeny maju postavu jak chlapiny pripadne rit jak panvicu :)) vacsi zadok, pevny je rozhodne pekny ;)

usiko.

suoma,

inac akurat vcera som pozerala film s Jeniffer Love Hewitt /sorry za spelling, iste nie je spravny:-))/ a je to nadherna zena, fakt neskutocne pritazliva, s tvarickou anjela , a ma co? velky /teda taky vacsi, v porovnani s uzuckym pasom a zvyskom tela/zadok, a pritom je fakt krasna.......vies, my zeny to berieme inak, myslime si, ze mame velke zadky a pritom muzi si pomyslia, ze aky fajn zadok......

AdamKrt

vela zien si len mysli, ze ma velky zadok a pritom ho maju nadherny...

Ved je za co aspon chytit, take krasne, oble tvary. Priatel urcite bude nadseny... Urcite lepsie, ako rovna doska... :)

rozumiem ti

a preco sa ho chces zbavit? ved lopezka na svojom dokazala postavit celu svoju karieru :) zmier sa s tym, ze si jednoducho takeho typu a zacni si ho uzivat. nie je totiz podstatne, ci je velky, ale to, ci je pevny a pekne formovany. a komu sa nepaci, nech sa nepozera.

xenina

chcem sa spytat ked cvicim vecer hodku a cvicenie ukoncim o cca 18.00, mozem si potom po hodinke tak o 19.00 dat este veceru nieco lahke ako cottage cheese s paradajkou, alebo kusok syra , sunky???prosim poradte lebo nie som ista ci po cviceni sa moze este jest...
dakujem

whee_ee

a čo tak ho mať rada? ak je pekný pevný, tak neviem, kde je problém :D ja mám tiež väčší zado, geneticky, aspoň sa ho snažím vymakať, radšej mať okrúhly zadok ako žiadny :))) (beyonce, kim kardashian, j.lo., Nicole sherzinger....)