Niekto s podobnou skusenostou? Ako to riesit...?

Príspevok v téme: Niekto s podobnou skusenostou? Ako to riesit...?
tralalaaa

Mam problem vo vztahu, so sebou samou.. Mam priatela uz dva a pol roka.. problem je v tom, ze zrazu som si nie ista ci mi je s nim tak dobre..aj ked neviem preco.. priatel je uplne uzasny, az na male malickosti, ktore mi vadia..napr. je strasne pedantny co sa tyka cistoty v byte, stale vsetko musi byt dokonale upratane, ked sa nieco nepodari, navine som samozrejme ja, musi byt casto tak ako on povie...a casto sa hadame kvoli malickostiam, ale dost hadame.. lebo sme strasne tvrdohlavi.. ale inak je vtipny, pozorny, inteligentny, stara sa o mna a miluje ma... ja vsak neviem ci ho lubim tak aby som toto vsetko dokazala do buducnosti akceptovat a vydrzala tie hadky.. mam proste strasne pochybnosti..a som ako bez zivota teraz, proste neviem co mam robit a je to zle.. tazko je sa rozist...prejde to? alebo to nezistim kym sa nerozideme..? velmi by som mu ublizila...

150150150

Tralalaaa-niečo take som mala a mam dodnes.Hrozneee-novodoba služka sa stane s teba ked si nechaš,musiš si dať hranice a nepopustiť.Ja už 2 tyžden -nie.Uvedom si či ti stoji za to.Mladosť:aj ja som si to neuvedomovala-láska.čas:po čase ked boli deti male pisal listky -(utri ma,...)a to som pedant-nie žiadna bordelarka. Musiš sa rozhodnuť sama či sa da zbrzdiť.

AdamKrt

tralalaaa:

a kde vidis problem ? Dohodnite sa, ze kazdy na to mate iny nazor a robte si po svojom. Ty nasmetis, on bude upratovat :)

Ci by si radsej chlapa, co vyvali svoj pivny mozol nahy na gauci, vypenene pivo si postavi na platene kreslo na ktorom sa povaluje kus mastnej pizze este z minuleho tyzdna, natrie si chlieb s mastou a cibulou a mastne prsty si utrie do gauca, sparajuc sa pritom v ritnej oblasti, uchu a nose, vysniakajuc svoj nos do zaclony ? :-D

Vsak nech sa chlapec realizuje, ked chce gruntovat...

Napusti mu kybel s vodou, daj do nej saponat, podaj zubnu kefku a povedzmu mu, ze moze aj vytepovat koberce a potom vycistit aj spary v kachlickach :)

Raz niekto povedal, na podobnu temu, ze netreba cloveku, aby bol otrok vecí, ale nato ich ma, aby sluzili jemu a nie on im. Ze ci on je otrok bytu... ? :)

tralalaaa

doubledog, to ze je uzasny pisem preto ze je inteligentny, zabavny, nikdy sa spolu nenudime, nasmejeme sa spravi mi veceru a tak.... :-) len tato jedna vec ze sa neciti dobre ked nie je poriadok mi trochu zacina vadit.. a chcela som od vas skusenosti, ci poznate takychto muzov, ze ci sa to moze zhorsit, alebo sa to da prevychovať (co asi nie)..a neviem si predstavit akoby na niektore veci reagoval v buducnosti... takze tak... :-) vidim ze sa to asi moze dost zhorsit.. :-/

tak

Milli

... tu neexistuje zlata stredna cesta, toto je extrem, ... psychicka tyrania zo strany partnera, co je horsie, ako keby ju bil, ... ak zostane, tak to bude zo dna na den len horsie, zivorenie, strach, ...takyto ludia, ako je jej partner su chori, zial je to v nich, neda sa zmenit, ... prec od takychto ludi, cim skor, to je jedina cesta, ...

milli11

Pre tibike, my chceme zlatu strednu cestu, nech muz pomaha, ale nech nebuzeruje. Aj mna ide porazit z ludi, ze jem, spadne nejaka otrosinka z rohlika na zem a dotycny pomaly vyskoci z koze, hoci poviem, ze potom to poupratujem, ked dojem.

tibike811

ked je puntickar, je zle (aj preto, ze nie je "chlapsky"), ked je bordelar, je tiez zle...
zase zenstiny nevedia co chcu, z vas psychiatrii veru krach nehrozi!

milli11

Utec od neho, kym mozes. Vsetky zeny, ktore poznam a zili s pedantom, teraz maju okolo 40, sa radsej rozviedli, teraz je vacsina sama, ale aspon spokojna. Predstav si, ze by ste mali deti, buzeroval by este aj ich aj teba, ze je po nich stale neporiadok a pri malych detoch sa tazko udrziava poriadok. Si este mlada, nechces prist o nervy?

doubledog

davaj si pozor.
prilis poriadkumilovny muz mava rozne divne vlastnosti, najtypickejsou je to, ze v posobi ako velmi vtipny a uspesny clovek (napr. velmi casto nadstandardne zaraba), ale doma to byva tyran, ktory svoju zenu zadupava do zeme.

inak je zaujimave, ze najprv pises:
"priatel je uplne uzasny"
a hned v dalsom texte napises pravy opak.
:)