behanie

Príspevok v téme: behanie
Ssamo181

Dobrý deň, niekedy od septembra začnem študovať VŠ v Bratislave, ale mám plán aj niečo schudnúť...resp. nielen to,proste sa trošku začať hýbať. Nevedeli by ste mi poradiť miesto, kde nebudem terčom posmechu (teda nebude tam veľa ľudí), nebudú ma tam otravovať asociáli, náckovia ani iní týpkovia? :)
Vopred vďaka za odpoveď :) Každá rada je cenná :)

Ssamo181

Vďaka za odpovede :) ...Viete, ja teraz bývam na dedine, takže výhovorka typu "čo si o mne ostatní myslia" je celkom opodstatnená. Preto som strašne rád že ma prijali (salaaaamkaaa, idem študovať nemčinu na UK). Bratislavu poznám iba tak zhruba, ale myslím, že na tej trase popri dunaju k novému mostu je ešte River Park, či? A Práve som videl také nejaké ihrisko blízko toho, zrejme myslíte na to :) To tam je ako naozaj vstup úplne voľný? :D

ojka

heh, t333 mi vyfukol všetky dobré rady(: hlavne tu trasu LaFran. - Nový most, čo som tu chcela dať (: ale ešte ma napadlo, ak budeš v Petržalke, tak ľudia zvyknú behávať kolečko okolo Dostihovej drahy, alebo popri CHorvátskom ramene, ľudia to tu berú normálne podla mna, tak sa neboj (: Alebo po HOPE si môžeš pobehať, po nabreží Dunaja, alebo často vidno cvičiacich, behajúcich ľudí i v Medickej záhrade (: určite si niečo nájdeš, len záleží od toho, kde budeš bývať, aby si sa kvoli tomu netackal cez celú BA .... (:

t333

teda pre upresnenie... myslim, ze ked tam su nejake oficalne treningy tak by sa tam asi nemal poflakovat hocikto, ale ja tam chodievam podvecer a vtedy tam uz nebyvaju.

t333

teda pre upresnenie... myslim, ze ked tam su nejake oficalne treningy tak by sa tam asi nemal poflakovat hocikto, ale ja tam chodievam podvecer a vtedy tam uz nebyvaju.

oh.my.gosh

t333 to je super rada, ja byvam nedaleko odtial a nevedela som ze sa tam moze ist len tak :) este aj liscie udolie je fajn, vselikde sa da, a tercom posmechu za to ze behas nebudes nikde samo neboj sa. nikoho si nevsimaj daj si sluchatka a uzi si to.

salaaaamkaaa

ahoj, a kde ides studovat? Jasne ze sa ti nebdue nikto smiat :) Aj ja som z Ba, a uplne vpohodke, praveze to ze nikto pri sebe sportuje je super ze na sebe maka klludne bez obav, mp3 do ucha a sup do toho :)

t333

ser na to co si ostatni myslia. rozumni ludia sa ti nebudu smiat a tych hlupych mozes osrat. ja som sice stihly, ale je mi velmi sympaticke ked vidim behavat aj ludi s nadvahou.
asociali sa nezhlukuju na miestach kde sa behava, nackov som tu uz pekne dlho nevidel,...
no ale k teme - zavisi aj od toho kde budes byvat.. ak budes na intakoch v mlynskej alebo na druzbe tak nedaleko odtial je pri Lafanconi bezecky oval FTVS s paradnym tartanom alebo potom zvyknem behat kusok odtial popri Dunaji od Lafanconi po Novy most (hore-dole), behava sa potom este na petrzalskej hradzi a v sade janka krala (ale tam je dost ludi).