Nieco na opar a posilnenie imunity...

Príspevok v téme: Nieco na opar a posilnenie imunity...
m.i.r.us.ik

ludkovia, poradte, neco fakt ucinne na opar, akosi sa mi zblaznila imunita, a som posledne dni dost slaba, fu dva tyzdne striedavo horsie, a lepsie...tyzden som mala stav ze ledva zijem...slabost, zavraty bolesti hlavky, a uz v podstate tyzden co na mna kazdy druhy dnik horucky chodia, ted i nadcha, kasel, ako chora som jo, len co by tak pomohlo zlepsit imunitu, zbavit sa toho oparu co najrychlejsie abo hned ak by sa len dalo...davajte rady..:) dikeska..mooooc...:(

miruska01

spravny si myslim, ze by mal obsahovat enzymy. Tie zaberaju pri takychto obtiazach rychlo a plus s nejakou pomocnou liecbou, ze vyskusat naplast alebo nieco tak by do tyzdna mohol byt prec.

zrzkazuzka

Uplne Ta chapem;) v prvom rade si zarad do jedalnicka viac zeleniny, potom sa skus obzriet po nejakych vyzivovych doplnkoch na imunitu, len prosim ta nie po liekoch, lebo to je zbytocne si myslim. A plus mozno nejaku naplast alebo nieco take ;)

Danica045

Uz mesiac som nascipana dopujem sa vselijakymi bio vitaminmi, ale vobec to neustupuje a do toho sa mi vcera vyhodil herpes na pere. To uz som na totalku zostala zufala pretoze na konci mesiaca sa chystame na ples a ja tam takto urcite ist nemozem! ..mozno to sice niektori nechapu preco tam s herpesom ist nemozem, ale zeny ma pochopia :) preto by som bola vdacna za kazdu radu ktora by ma mohla za tychto par tyzdnov postavit na nohy

lombardo1981

A čo to svoje poslanie začať brať konečne vážne?
Really? Neodporúčaš kombinácie liekov a doplnkov? To akože majú ľudia prestať brať cyklosporín (po transplantácii)? Aby si ty mohol s pokojným svedomím "naordinovať" ľubovník bodkovaný? Vážne si myslíš, že by v tejto kombinácii bol ľubovník nevinný? Keď potláča požadovaný účinok lieku, ktorý človek potrebuje na to, aby mu jeho telo prijalo transplantát?

Fascinujúce! Ja čoskoro budem mať 35 a doplnkom a bylinkám sa venujem od 18-tich rokov. Čiže tomu tento rok bude 17 rokov.

RNG

Moje poslanie na fore je informovat ludi o doplnkoch co odporucaju rozni lekari, co sa s nimi zaoberaju, lebo farmaceuticky monopol prlti nim monopolne bojuje a nestiti sa sirit po internete aj nepodlozene lzi. Ze su mnohe lieky skodlive, ze sa ich skodlive nasledky nezmestia ani na jednu stranu probalovych listin o tom sa neda pochybova.
A ci sa ich ucinky zlepsia alebo zhorsia branim doplnkov, alebo roznych potravin, to je vsetko mozne.
Ale problem je v skodlivosti tych liekoch a nie v doplnkoch.
Preto tu obvykle ziadne kombinacie liekov a doplnkov neodporucam, principialne.
Aby nemohli neskodny doplnok obvinit zo skodlivosti, o co sa farmacia vsemozne snazi v konkurencnom boji.

Ked ja viem uz vyse 20 rokov adresovat zdravotne problemy doplnkami uspesne , mozu ich aj druhi.

lombardo1981

A dokedy ti ja budem prízvukovať, aby si svoje "poslanie" na tomto fóre začal brať vážne?
Hodláš niekedy upozorňovať na nebezpečnú kontraindikáciu ľubovníka a cyklosporínu, ľubovníka a liekov na HIV?
ľubovník a cyklosporín = odmietnutie transplantovaného orgánu
ľubovník a lieky na HIV = nekontrolované rozmnožovanie vírusu HIV

RNG

Zase som tu nuteny opakovat fakt, ze na nasledky brania doplnkov prakticky nikto nezomrel, s vynimkou tych, co boli davnejsie stiahnute FDA z trhu. A na nasledky liekov dnes zomiera vyse 700 000 ludi v USA, co medicky priemysel co najprisnejsie taji.
Dnes vyse 90 % US lekarov sa priznalo, ze berie doplnky, tak asi nieco na nich je , vsakze.

Doplnkami da da uzinne zvysovat viralna imunita a to bezpecne. Pozri cez google.sk pod mojim nickom a slovom herpes ako sa na to da ist. Pridavam este citral/lemon grass oil a zdoraznujem masivne davky colosta a monolaurinu, cim som si aj ja aj moza zena odstranil viralne utoky(u mojej zeny to bol pasovy herpes(VZV ) u mna asi HVS1, co mi zautocilo na sedaci nerv.Ten zapal sedaciaho nervu, co obvykle trva mesiace odstranit som zlikvidoval presne za 4 dni, z uplnej invalidity a nemoznosti chodit, dokonca ani sediet az do stavy, kde som mohol robit drepy bez problemov.

Jaroroj

Opar je asi najhoršia vec, ktorá sa mi každú zimu stáva. A potom mám obrovský problém sa ho zbaviť. Skúšal som to zeleninou, ovocím, ale nepomohlo. Keďže sa mi to deje každý rok tak je to asi oslabenou imunitou, snažím sa brať vitamíny čo najviac v strave, ale nijako sa to na mojom stave neodzrkadľuje, nemáte nejaké rady, čo by mi mohlo pomôcť?