antibiotika

Príspevok v téme: antibiotika
hassy

ahojte, nikdy som atb. nebrala, nikdy som sa nezaujimala o ne tak ma prosim neukamenujte. v piatok mam prestat brat amoksiklav ( mala som neprijemny zapal z vyrazky ), zaujimalo by ma ako je to so slnieckom a s alkoholom? na dalsiu stredu ma otec 50tku - mozem uz pit ci este nie? a na slniecko? ako je to s tym? preco sa vlastne nemoze ist na slnko pocas uzivania atb.?

hassy

no ja som pozerala na nete, ale som nasla aj ja len to, ze mozu vzniknut pigmentove skvrny...no tak asi nebudem riskovat:( dufam ze este bude svietit slniecko aj o tyzden :)

zuzic

tiez neviem preco sa cez atb nema chodit na slnko ale tu na fore som sa dozvedela ze mozu okrem ineho vzniknut pigmentove skvrny. ja som chodievala vzdy veselo po slniecku a mam na nohe skvrny ale ci je to z toho to netusim:) a co este moze byt tiez neviem skus trocha pohladat na nete:)
ten alkohol vtedy uz mozes

hassy

lioness dakujem....jooj...nikde som nenasla s tym slnieckom nic, ani v pribalovom letaku sa o tom nic nepise:( musim sa popytat ked pojdem v stredu ku doktorke, chcela som sa este trosku poopalovat kym je pekne, tak na hodku dve sa vycapit na dvor....

lioness_01

Hassy, piť môžeš už po 12tich/8mich hodinách od užitia poslednej tabletky (neviem koľko hodinové si mala)... a s tým slniečkom, neviem prečo sa nemá, ja som teraz v priebehu mesiaca užívala dvakrát ATB a bola som na slnku, a nič mi to nezrobilo, tak neviem...