Ako konečne pribrať?

Príspevok v téme: Ako konečne pribrať?
AkoPribrať?

Mám 17 rokov, 160 cm a 41 kg...Moje BMI je podváha...Nedokážem pribrať.Môžem sa aj roztrhnúť a nejde to...Mám uplne zdeformovaný hrudník ako by som prekonala anorexiu a pritom som anorexiu nikdy nemala a ani nechcem mať.Práve beriem pangamin už celý mesiac a výsledky-odlišnosti? žiadne...Jem 5 krat denne, snžím sa 6 krat aj ked to nejde prretože spávam až do pol dvanástej poobede..Ja už proste neviem čo robiť :-(

hydro

Predám Bio kultúru na domácu výrobu hydro proteínu.

Zmesná Bio kultúra (špeciálna zmes kultúr baktérií) produkuje enzýmy ktoré konvertujú mliečne proteíny na peptidy a voľné aminokyseliny. Di- a tri-peptidy sú pre telo najlepšie a najrýchlejšie vstrebateľné .
Za deň si takto vyrobíme dva litre tak kvalitnej zmesi di- a tri-peptidov a voľných aminokyselín v tak kvalitnej podobe a s najvyššou možnosťou využitia pre telo, akú na trhu komerčných výživových doplnkov nie je možné kúpiť.
Vhodné najmä pre extrémne štíhlych a ťažko priberajúcich cvičencov a pre začínajúcich cvičencov, ktorí chcú rýchlo zvýšiť svoju hmotnosť.
Prírastok na hmotnosti 1kg za týždeň (merané na skupine rekreačných a kondičných cvičencov – po 15 týždňoch prírastok na hmotnosti min. 15kg). Najrýchlejší a najúčinnejší výživový doplnok v oblasti účinného budovania svalovej hmoty. Výsledky až o 420 % lepšie ako dostupné komerčné aminokyseliny a proteínové doplnky
Denné náklady na výrobu sú 1,- € ak rátame cenu mlieka z mliečneho automatu. Keďže Bio kultúra je „živý organizmus“, teda nám rastie a množí sa sama, nie je potrebné ju viac kupovať. Pri správnej starostlivosti nám vydrží neobmedzene dlho.
Ak ste doteraz mali problémy s trávením mlieka, mliečnych výrobkov, gainerov, proteínov, s týmto produktom ich mať nebudete.
Balenie obsahuje :
a) 1 dávku Bio kultúry + štartovacie enzýmy (balené v plastovom obale)
b) návod na prípravu samotného nápoja

hydroprotein@gmail.com
037 6338121

TrainingBoy

creva plne parazitov? no hej hygiena za tie roky dost upada, nie ako v stredoveku ... alergie? to posudi lekar nie amater ... a keby mali chronicku podvyzivu tak by boli aj chronicky unaveni a na to sa konkretne nestazuje, ocividne je problem v niecom inom, telo moze mat aj problem s hospodarenim energie na dlhsi cas, v spravnom ukladani zasob, nemusi to byt hned problem s travenim ... alebo si snad vestec? mohol by si mi prosimta vylozit moju buducnost?

BJ

Vy ju snad chcete uplne dorazit. :-)

Prave naopak, mas tak oslabene travenie, ze uz telo nevie vstrebavat to, co bezny clovek normalne stravy. Musis naopak nasadit poriadne diety, a posty. Uz som to tu pisal snad 100x, v novej generacii je tolko vychrtlych ludi, vzdy to iste, totalne znicene travenie, plne alergii, creva plne parazitov, so zapalmi a nefungujuci metabolizmus tukov, kvoli oslabenej peceni a slinivke brusnej. Telo zapasiace s tymito problemami je v chronickej podvyzive, a to sa NIKDY NIKDY za ziadnych okolnosti nevyriesi tym, ze sa zacnu jest kvanta nezdravej mastnej potravy.

dr_house

Snaž sa vyhybať športom,konzumuj mastne jedla,dokup si doplnok vyživy(gainer),ten uživaj po každom jedle,jedz vždy všetko čo najdeš,a aj genetika povolí,napíš čo si zjedla dnes.

MyNameIs...

Ja mam tiez 17 rokov, meriam 170 cm a vazim len 46 kg... Stravujem sa uplne normalne, zjem vsetko, co mi chuti, no aj tak som chuda. To je proste genetika...

simka111

Ja mam 16 rokov a tiez mam podvahu... aj doktorka povedala ze mam trocha pribrat..ale nejde to,,jem velakrat denne a vo velkom mnozstve...na ranajky dokazem zjest aj 5 rozkov a potom cez den sa napchavam a stale nic... skusim drozdie a cierny zazrak

simka111

Ja mam 16 rokov a tiez mam podvahu... aj doktorka povedala ze mam trocha pribrat..ale nejde to,,jem velakrat denne a vo velkom mnozstve...na ranajky dokazem zjest aj 5 rozkov a potom cez den sa napchavam a stale nic... skusim drozdie a cierny zazrak