Chlpky na prsiach

smailjj

Ahojte. ja mám doma lasérový epilátor tento: -odkaz odstránený- a som s ním úplne spokojná ..- jasné že výsledky neuvidíte po týždni, ale chce to trpezlivosť, keďže to nie je také silné ako v salóne.. keby bolo tak by sa asi polovica žien kvôli kráse a hladkej pokožke dopálila))

Izabelka_MT

No ako tak čítam vaše komentáre .. tak som veľmi rada že mám veľmi bledé chlpky , lebo aj ja mám toho trochu na prsiach, a chcela som to nejak riešiť , ale ani nejdem .. načo ked sú biele .. dokonca aj na nohách mám biele chlpky , ale tie si holím cez lete a len občas v zime ...
Videla som zopár báb takých čo majú svoje čierne vlasy a tým pádom mali aj na rukách fest čierne chlpy aj fúzy mali... moja známa má fest fúzy a nechápem prečo si to neholí ... ved je to strašné , lebo to má čierne ..Inak cez leto som si kúpila epilátor a musím povedať, že je to strašná blbosť ...ako som to použila len raz tak od vtedy mám na nohách také malé červené bodky ako ke´by vyrážky a chlpky mi stmavli ...najlepšie je fakt asi len žiletka

Sussanne

Ja mam taky isty problem s chlpkami pasik na brusku aj maly pasik na chrbate dole aj okolo bradaviek BABY netrhajte si ich a mozem vam zarucit ze muzom sa taketo chlpky pacia a vzrusuje ich to (az na niektorych ktorym zalezi iba na krase co su uboziaci) ja mam priatela a tomu s to naramne paci :-D :-D :-D Zeny nebojte sa chlapom sa budete pacit urcite. :-D :-) a keby ste z toho boli psychicky zdeptane tak chodte na laser. Ja to na sebe neriesim som taka aka som a ak sa niekomu nepacim neh si ma nevsima. :-)

Ewka12

ja mam na prsiach cierne chlpky,teda okolo bradaviek,hlavne na pravej.aj pod pupkom pasik,inak som blond cela svetla len toto ma otravuje.holím si to alebo trham pinzetou,co uz s tym

- mira

Chlpky znamenajú, že orgány ktoré sa nachádzajú v oblasti pod nimi, sú zanesené prebytočnými nánosmi hlienov, tukov a nevylúčených škodlivín. je to potenciálna oblasť zápalov, tvorby cýst alebo iných útvarov. Mali by sta sa snažiť skončiť so zahlieňujúcou a prekyseĺujúcou stravou. V oblasti hrudníka najhoršie pôsobia syry, mliečne výrobky, cukor a stužené tuky.

rihana

ahojte baby ja mam problem iba na chrbte an a brusko ale je to dost otravne no mam uz dost velke chcela bi som sa uz toho zbavit neviete mi ako pomoct ci nato neexistuje dajaky krem alebo tabletky hm??

lil13

Aj ja mám :) Na prsiach, aj pásik na bruchu... A myslela som si, že som jediná na svete, no vidím, že nie som. Na hrudi to riešim pinzetou, dosť ma to hnevá, lebo rada nosím výstrihy. Na bruško len v lete do plaviek používam Veet. V zime sa s tým netrápim, lebo vtedy na kúpalisko nechodím a mojej láske chĺpky našťastie nevadia :)))

Ak to chceš odstrániť natrvalo, skús napr. laserovú epiláciu, ale rátaj s tým, že tam asi musíš zainvestovať.

RiushBejb

davnejšie som si ich trhala pinzetou ale to je dosť bolestive :P,,,teraz na brucho aj na krizovu oblast kde mam tiez hrozne chlpy pouzivam depilacny krem od veet,,sice po par dnoch zacnu chlpky znovu dorastat ale nepichaju a su malinke take ako maju "normalne" dievcata,,zatial som to skusila raz a uz presli dva tyzdne a stale sa este nechystam znovu,,,vydrzi to dlho pokial nepotrebujes uplne hladucku pokozku :))