Krvacanie a bolest po prvom sexe

Príspevok v téme: Krvacanie a bolest po prvom sexe
qwertyyy

Prosim Vas, mam taku trosku blbu otazku. Jedna sa o to, ci je prirodzeny jav, ze po prvom sexe zena krvaca. Akt bol dost bolestivy (dokonca este aj teraz som ubolavena), a dost som krvacala. Lenze krvacam aj druhy den, len trosku, nie je to prilis. Mam tyzden pred menzesom, tak neviem, ci by to mohlo mat suvis. Posledne 3 cykly mi dost haprovali, dostala som aj o tyzden skor, takze teraz absolutne neviem, co sa deje a ci to co sa deje, je ok. Lekarka je zial momentalne na dovolenke. A este otazka, mali sme nechraneny sex s tym, ze sa priatel urobil mimo. Mam teraz strach, aby to nemalo nasledky. Lenze, aj keby som si vzala tabl. po, tak sa bojim, ze si rozhadzem telo hormonami, nakolko chcem zacat s uzivanim HAKu. Prosim, vyjadrite mi svoj nazor. Dakujem

User_37597

zenske to co tu preberate :) ved je uz davno zname ze 2 zeny z 1O ma orgazmus..ani ja som ho dodnes nemala..teda klitorialny ano ale vagynalny nie..a som tu.treba sa s tym vyrovnat.mozno to pride o rok mozno o 10 a mozno nikdy :)

rena23

A navyse,sex nie je len od orgazme. Ked mas pocit, ze bez neho to nestoji za nic, problem bude asi v partnerskom vztahu a nie v sexe.

xyxyz

lenka boj sa inych veci v zivote ako toho, ze nezazijes orgazmus..kolko je takych zien a ziju, a vobec z toho nie su nestastne...ludia maju aj ine problemy ako sex...to raz pochopis ked budes starsia

Lenka152

rena23 no tak to je potom dost na hovno :( bojim sa,ze ho nikdy nezazijem...ale ked sa sama robim,orgazmus mam...teda len klitorialny..

Lenka152

ako zistim,ci mi priatel pretrhol blanu?...chcem ist na gyndu a ked sa ma doktorka spyta ci som est panna,ani neviem co jej odpoviem:D

Kikuška19

Ahojte nechce sa mi zakladať novú tému aj ja mám podobný problém ako qvertyyy len že som už pri sexe nebola panna a mám pri sexe bolesti trocha také rezavé pýtala som sa doktora prečo?povedal že mám úzku pošvu aj sa snažím byť uvolnená ale nedarí sa:-(

bibi1234

qwertyyy-to je tak, ked maju deti sex-kolko mas vobec rokov??? je absolutne normalne-ze po prvom pohlavnom styku krvacas-ma to vacsina dievcat pri strate panenstva.
a preco ste nepouzili kondom? Co si vymyslel priatel, aby si ho vziat nemusel? Ze je alergicky na latex? Ked pojdes na gyndu, daj si spravit test aj na pohlavne choroby-pretoze Tvoj "kanec", ked sa vedel do Teba nespravit, asi nebude zaciatocnik... Poistovna nepreplaca cytologiu tusim do 24rokov, takze take chlamydie Ti ani dr. nemusi zistit(kondom by Ta pred nimi uchranil)a kedze chlamydie nemaju skoro ziadne priznaky, mozu sposobit aj neplodnost, takze sa daj pekne vysetrit aj na tuto pliagu, aby Ti za desat rokov nezostali oci pre plac!!! a asi si este nepocula o kvapke-ktora sa uvolnuje z penisu ovela skor ako ejakulat(moze sa uvolnit aj par sekund po vniknuti alebo pri sulozi a obsahuje niekolko stotisic aktivnych spermii)a kedze si sa nachadzala v tolerancii svojich plodnych dni, moze z toho byt problem.
Len maj pekne zo sexu traumu! Pokial na sex nedorasties, mentalne nedospejes(byt pripravena niest zdravotne nasledky, popripadne tehotenstvo), tak radsej sex nemaj!!!! Na internete je vela informacii, ktore si si mala pred sexom nastudovat. Mozno su to tvrde slova, ale kvoli takymto naivkam sa rozsiruju pohlavne chroby a su plne decke domovy..