s pharmatexom, dnu či von?

Luke-boy

Myslim ze niekto tou ucinnoustou skor narazal na spolahlivost. A ano, tu maju krem aj globule rovnaku. Avsak je pravda ze krem ma ucinnost dlhsiu.
Ale aj ja si myslim ze pri pharmatexe ide aj o dlzku milovania. Pri dlhsom case vysycha a taktiež sa dostava von. Kedze kondom u nas neprichadza do uvahy, ako druhu metodu volime prerusovanu suloz. Aj ked parkrat uz uslo a striekal som do partnerky, no klop klop zatial sa nic nestalo. Myslim ze pharmatex je sam o sebe dost spolahlivy, no aj tak. Istota je gulomet.

AdamKrt

niekto:

cipky maju v letaku pisanu ucinnost 4hodiny, krem 10 hodin.

Vyrobcovia sa radi chvalia a tieto hodnoty mozu byt maximalne, napr. dosahovatelne pri nejakych testoch. V reale sa to moze lisit, takze by som realne pocital tak polovicu ucinnosti.

Davka kremu je poriadne velka. Podla pharmatex.cz pouzivaju vo Francuzsku aj polovicne davky, ale uz nie menej. Osobne pouzivam 75 percentnu davku a i tak toho este dost vytecie. Pri 100 percent davke vyteka toho neurekom.

Pri kreme netreba cakat 5-10 minut na rozpustenie. Skusal som globulky aj krem a ostali sme pri kreme.

AdamKrt

pouzivame s priatelkou Pharmatex, ale krem. Ten je ucinnejsi.

Avsak i cez vacsiu ucinnost mavame dlhe milovania a vzdy ma mokre orgazmy. Zda sa mi, ze to vyplavi potom hadam vsetko, plus pri dlhsom milovani to vyschne. Takze pre istotu to kombinujeme s kondomom a mame to skor ako taku ochranu, ked sa pretrhne kondom, aby nemusela brat tabletku PO....

mel6662

Aj ja používam pharmatex práve preto, pretože priateľvi kondómy nevyhovujú a hak brať nemôžem.Aj keď ma pharmatex vysokú účinnosť, nikdy sa neurobí do mňa. Práve si idem kúpiť tretí balíček pharmatexu(globulky), sme s ním veľmi spokojní.

Luke-boy

suhlasim s niekto. Aj my to s priatelkou kombinujeme. Ja tomu celkom doverujem, ale priatelka sa boji tak to kombinujeme s prerusovanou sulozou. S kondomom ale nie. Prave preto pouzivame pharmatex, aby sme kondom nemuseli.

niekto

no 10 krat ucinejsia ako kondom aby sme boli presny :P

ja to kombinujem prerus kondom alebo kalendarne dni ale same o sebe to je dost ucinne
ja som kombinoval aj hak :P