Aknecolor vs. make-up?

Príspevok v téme: Aknecolor vs. make-up?
zuzicka_15

Zdravím. Po dlhodobom použivani aknecoloru som sa rozhodla že ho prestanem použivať lebo som o ňom počula svoje.Chcela by som sa oyýtať, že či nepoznate nejaky make-up ktory fakt dobre prekryje, aspon tak ako aknecolor.Avšak nemusel by byť až taky drahy...dufam že niekto dobre poradí..:)...vopred dakujem..:)

Ejmiii

Tak jednoznačne make-up ktorý ti nahradí aknekolor je Od dermacol-u MAKE-UP COVER, ja ho používam uz dlhšie, stoji 4-5 eur .. mne vydrží min. 3 mesiace.. niekomu aj pol roka..stačí ho dať maličko, prekrýva všetko, ma ochranny filter atd..Pre niekoho je taký tazsi, ale mne vyhovuje, kombinujem ho aj s iným make-upom .

luu.

ked mate miernejsie akne, pripadne jemne nedostatky na tvari, tak skvely je make-up od Balea (ano, taky existuje:D). Je urceny na problematicku plet,teda pise sa na nom: gegen Pickel und Mitesser. a navyse je antibakterialny a obsahuje i daaky olejcek, proste je skvely:D a kryje celkom ok, ale zas nejake mega vypukle vyrazky nezakryje aj keby ste velmi chceli. Snad to niekomu pomoze. Mne tak pomohla kamoska.

beika

Simka111 ja som s ním veľmi spokojná.. vydrží na tvári celý deň bez toho, žeby sa roztekal, alebo niečo také a to nepoužívam ani púder.. čisto len ten make-up.. stačí ho dávať máličko, žiadne nánosy a tak fakt vyzerá prirodzene.. dám si ho ráno a ešte večer mám krásnu pleť.. určite sa oplatí vyskúšať.. nič tým nestratíš.. stojí fakt smiešne málo, takže aj keby nesadol tak vyhodíš..

Laura254 ja som videla dva odtiene.. jednotka je svetlejšia a dvojka tmavšia.. myslím, že vzorky nemajú, ale je v sklenených nádobkách tak farbu uvidíš.. ja som si zobrala tú jednotku, lebo dvojka sa mi už na pohľad zdala tmavá.. a farebne mi sadol úplne super..