Neverny partner - co robit?

Príspevok v téme: Neverny partner - co robit?
lucia tn

Tiez si asi len potrebujem vypocut nezainteresovanu osobu. Mam 4 rocneho syna a partnerom s ktorym sme spolu 7 rokov. Nebrali sme sa, lebo vzdy bolo nieco dolezitejsie ako vyhadzovat peniaze na svadbu. Pred tyzdnom som sa dozvedela ze je zanaty a ma dve dcery / obe starsie ako nas syn/ a okrem toho ma v BA dlhorocnu frajerku, pokial viem bezdetnu. Bolo to pre mna ako facka, nas vztah bol uzasny. Partner bol 3 tyzdne s nami a vzdy odisiel "pracovne" na tyzdnovku, po ktorej sa vratil a vsetko bezchybne fungovalo. Roky to takto islo, kym som sa nahodou v BA nestretla so zenou, ktorej dcera bola kopiou nasho syna a pani ma sama oslovila, ze ci nahodou nemame spolocne korene ... No tak mi nie, ale nase deti ROZHODNE ano .o(( Ako toto riest? JA ho milujem a nas syn je na neho totalne naviazany... Jeho manzelka mi potvrdila ze spolu neziju, ked je na "tyzdnovke" tak je aj s detmi v BA u rodicou a vraj spolu fakt okrem opatery deti nic nemaju. Ale PRECO MI TAKU VEC ZATAJIL???

Agnes999

A taka velka laska to bola, poznam ju od mala, mala predtym par vztahov, ale toto bol jej prvy ozaj vazny vztah, jeho velmi milovala a menila sa kvoli nemu k lepsiemu. Ona mala nieco po 20, on nieco po 30. Chcela s nim mat rodinu deti. A on uz jednu mal a po 2,5 roku jej oznamil, ze ziadne dalsie deti uz nikdy nechce, dve mu bohato stacia!

Agnes999

ika: mojej kamoske sa to stalo tiez, a to spolu byvali u neho v byte a ona poznala celu jeho rodinu! Nikto jej nepovedal, ze je zenaty! Raz za mesiac chodil na jeden vikend do Ciech, kde kedysi pracoval a zil a tvrdil, ze tam chodi za starymi kamosmi. V skutocnosti tam chodil za svojimi deckami. So zenou nezil, ale rozviest sa nikdy nechcel. Po 2,5 roku jej to sam povedal, inak by sa to snad nikdy nedozvedela!

ika211

Blondula: mas pravdu, aj mne to pride, ako vymyslena somarina, hoci poznam pripad, ked muz mal tri roky pomer so zenou, ktora netusila, ze je zenaty a ma deti, lebo jej tvrdil, ze je slobodny...chodil za nou ked bol na cestach, bol kamionista a zdrzal sa par dni, podozrive jej to zacalo byt, az ked ju nikdy nechcel pozvat k rodicom, hoci ona ho zoznamila s celou svojou rodinou. Muzi su fakt obcas trafeni.

Blondula

ika....zbytocne otvorena tema :D ale ktovie,ako to dotycna vyriesila,lebo pre mna je to naozaj nahoda,stretnut cudziu zena,ktora ma oslovi kvoli tomu,ze mame "rovnake" deti :D taky dlhy cas o tom nevediet,ved ten muz musel mat doma papiere o sobasi,nejake mozno kopie rodnych listov deti,alebo nieco,plus museli chodit peniaze na vyzivne...neverim,ze sa da takato vec utajit tak dlho...

ika211

Zaujimave nazory, cize ono to vlastne vobec nie je take zle.Ved on len nechcel nikomu ublizit.Nevadi, ze ti zatajil taku nepodstatnu vec, akoze je zenaty a ma deti.Je to vobec dolezite, ked cele tri tyzdne bol s tebou a bol super muz? Mozno o par mesiacov sa dozvies, ze bol, len tak mimochodom, aj trikrat sudne trestany a isty cas, ale to ste sa este nepoznali, bol vo vazeni za vrazdu, ale to on ani nespachal, to len nanho nasili...a este ti mozno zabudol povedat niekolko inych, malo dolezitych veci...ale on je super clovek, tak ho je skoda nechat ist...ja mam pocit, ze dnes je fakt najrozumnejsie nemat vztahy a deti, lebo tato doba je fakt otrasna, ludia asi uz aj zabudli byt ludmi a stali sa hyenami.Sebeckymi az strach.Toto, co ti predviedol tvoj partner je odporne sebectvo a neda sa nicim ospravedlnit, tahat niekoho za nos 4 roky je svinstvo najvyssieho kalibru.

fajkovacka

prečo zatajil manželku a deti, to netuším, ale poviem ti, prečo sa nerozviedol a prečo som sa nerozviedla ja, a ďalší ľudia a prečo ako pakovia žijeme s jedným a na papieri máme niekoho iného. pre debilnú slovenskú legislatívu. pretože rozvod je nočná mora a tam sa ťa pýtajú také veci, že som zo súdnej siene UTIEKLA. ponižujúce, sprosté, debilné, nechutné otázky ako v materskej škôlke, len s tým rozdielom, že sa tam pýtajú aj totálne intímnosti. tak pre toto sa nerozvádzame. pretože ja nebude nikomu hovoriť koľkokrát a ako to robím a prečo to nerobím inak. oni sa v tom asi vyžívajú. ak by boli rozvody dohodou, inak by to vyzeralo.

aaa123

Teda, ten chlap je riadna brzda... Mozno by si mohla aspon na nejaky cas od neho odist (alebo jeho "vyhodit" ) hlavne skusit zit sama. Popremyslas a potom uvidis co s tym.