tocenie hlavy

Príspevok v téme: tocenie hlavy
helag

Prosim Vas o radu pre mojho priatela.Ma trvale nizky tlak a priblizne 2-3 krat do roka mava zavrat toci sa mu hlava zavraty az mdloby unava spavost nesustredeny a slaby.Ma 65 rokov.Uz to pretrvava asi 20 rokov.Absolvoval aj vysetrenia a nezistili nic co mu sposobuje tieto problemy.Fajcit nefajci vela chodime aj do prirody byciklujeme a ine problemy zdravotne neciti.Po par dnoch sa stav upravi a je bez problemov zase.Za skore odpovede dakujem.

RNG

Na cistenie ciev treba pouzivat lecitin jednu az 2 lyzice tyzdenne sucheho granulatu. Aj branie enzymu lipazy na prazdny zaludok pomaha pri tom.
Vasodilatacia=rozsirenie ciev sa da robit napr jedenim ovocia hlohu(Hawthorne, cratageus)
Zriedit krv a tym zlepsit cirkulaciu mozno rybacimi olejami a roznymi enzymamy najma nattokinaza, lubrokinaza a serrapeptaza,ktore nielen riedia krv, ale rozbijaju krvne zrazeniny(fybrinolyticky a trombolyticky ucinok)

RNG

Nizky tlak, nizko cukor, infekcia vo vnutornom uchu(najma zakerne nase vlastne virusy) to vsetko moze sposobit, slabost, zavraty a spavost.
Kazde treba patricne adresovat.
Nizky tlak cistenim ciev a vasodilataciou, co sice tlak nezvysi, ale zlepsi prekrvenie.
Nizko cukor-na to sa staci trochu najest, aj niekolko glgov ovocnej stavy to ma vyriesit(docasne)
Proti virusom si treba zvysovat viralnu imunitu a ine nakazy vnutorneho ucha zacinaju obvykle nakazamy v prinosnych dutinach, kde sa mozu prakticky bez priznakov zdrzovat roky a z casu na cas s hlienami sa dostat ci uz do vnutorneho ucha, na mandle, do priedusiek a dokonca pluc.
Nakazy v prinosnych dutinach treba vynicit kvapkamin roztoku citricidalu a tiez v inom case koloidnej striebornej vody niekolkokrat denne do oboch nosnych dierok, najlepsie v leze a naviac zaklonenou hlavou co najviac, aby sa to dostalo aj do celnych dutin.

lindda

ahojte tak niecom sama ,,, mne sa toci hlava cca 10r . stalo sa mi to v aute ako ma kamarat viezol to bola za 10r to najhorsie tocenie trvalo 2 tyzdne ,, nic mi nenasli ,,, odvtedy to mam cca 1 az 2 krat do roka najhorsie je to na jar
Tiez beriem AD panicka porucha :-/
ale myslim, ze to mam stale naposledy minuly tyzden som potom strasne unavena a potrebujem spat ,,
a mam to aj po sediacky leziacky pri citani ,lakovani nechtou a pod , , ,

Bruti89

Dobrý deň prajem!

Prosím, skontaktujte ma prostredníctvom emailu:

gabriel.plavec@gmail.com

Veľmi rád sa s Vami tam podelím o moje skúsenosti a spôsobu liečenia spomínaných ťažkostí.