EU BA - ktory odbor

Kvaki1

Hmm, Lost dobre si sa rozpísal :) no teraz už vážne neviem že kam :) NZ - Nové Zámky, má tam EUBA detašované pracoviskoo

Inkognito, ty studujes FBI? NO neviem ake to je v Zamkoch lebo zevraj chodi ucitelia z BA takze neviem ci je to lahsie.....
To je v tom ze oba odbory sa mi pácia, preto je to také tažkééé..

[zruseny1]

:)
to v Nových Zámkoch je vraj slabučké, ( ale ľahučké oproti iným fakultám) no ja neviem, ja mám tú druhú možnosť- financie, bankovníctvo, investovanie- skrátene FBI :)))
a na druhom stupni si mozes vybrat z moznosti Danovnictvo a danove poradenstvo, Financie, Bankovníctvo

lost

Ja osobne by som isiel na cestovny ruch, vyzera to zazivnejsie ako bankovnictvo.
Pretoze banky, co ja viem, oni su zalozene na cistej fikcii, tie peniazeani nexistuju a ak padne system, tak bude to dane vzdelanie mozno na nic :D
Ale to je len moj taky paranoidny pocit, ktory ale stale meska :)
I ked mozno prave bankar zarobi viac (myslim investicny bankar, nie ten pokladnik), tak isto v cestovnom ruchu, bezny zamestnanec ma onicom plat, chce to proste kreativitu a idealne co najvyssiu funkciu, vlasnu banku/firmu :)
Ale pacilo sa mi to slovo Podnikanie, v tej prvej monzosti, cize asi to nie je myslene tak, ze robit pre nejaku ubohu slovensku cestovku.. (to iste ako robit pre ubohe banky pokladnika)..

Ale idealne je vybrat si to co ta bavi viac, bez ohladu na vyplatnu pasku samozrjeme, i ked ktovie ako vela by sa malo davat na ten fakt vyhladu do buducnosti :)

Co znamena to (NZ) v tej prvej moznosti ?

I ked vlastne je to jedno a to iste, bankar cestuje na jachty, tak isto ako majitel cestovky :D (ked ide o vysledny efekt cestovania)

Teraz mi tato otazka pripada ako co je lepsie, chlad alebo teplo :D

A zatial mas nejakeho favorita, ktory sa ti viac paci a preco? :)