Chalan a anorexia?

Príspevok v téme: Chalan a anorexia?
palo89

Ahojte, mam problem s tym ze som chalan, ale vyzeram a aj chcem vyzerat ako dievca.Mam 17 rokov a pri vyske 168cm vazim 46 kg.Uz dlhsi cas jem iba to najnutnejsie a drzim dietu lebo sa bojim ze priberiem a pokazim si postavu.Viem ze to znie sialene, ale pre mna je velmi dolezite byt chudy a moct nosit dievcenske oblecemie velkosti XS.Moje kamosky ma ale za mojim chrbtom zacinaju ohovarat ze mam anorexiu a preto som si nasiel tuto stranku, aby som sa o nej nieco dozvedel.Prosim vas o nejaku radu, len ma prosim neodsudzujte za to ze som aky som.

cica

ja mam sttrach o svojho kamarata ...vzi nejako 46- 48 a skoro vobec nepapa ..ja neviem nekedy za cely den zje len jablko alebo jogrt a nekolko rajcin..... je inak hetero a tak ..ale ma anorexiu ?????????????? a co by som mala robit ako mu pomoct? mam to dakomu povedat alebo tak ? skusala som sa s nim o tom bavit ale to ema cenu :( proste je s toho mimo strazi si kaloricky prijem a tak v poslednom case je strasne naladovy tak sa o tom s nim racej ani nebavim :(

stx

palo..neviem jak ta toto napadlo ze xces byt dievca..hmm..drzis rozne sproste diety?? v tvojom veku? dobrbes si cely organizmus...Ja mam 172 cm 52 kg...mam problemy pribrat :D ale pomaly mi to ide..hlavne treba makat na sebe..nejake to cvicenie..zas neprehanat kym sa telo vyvija a jest..aj kazde 2-3 hodiny..mas 17 potrebujes energiu a ziviny na rast..a pre FORDINU...mas 36kg..mna osobne by take dievca velmi odpudzovalo...fuj..nechutne....spamataj sa..a k roznym tabletkam na chudnutie a podobnym hovadinam...uplne somariny len na vytahovanie penazi...tot moj nazor

madman

fordina, tebe este chyba par rokov, kym sa rozhodnes, kym si, kedze raz pises pusate, ze sa ti paci jej blog a drzis palce a potom mne pritakavas, ze pusate nie je zdrava ... ja drzim palce, nech dorasties co najskor

Fordina

madman tak mas pravdu ale ona si pokazila svoj zivot ja som si povodne myslele ze ona schudla na tych 45kilov a neviem ci uz ona nie je nejaka narusena pretoze moja sesterka ktora je siedmacka ma 35 kilov a ma 155cm a to uz si aj o nej myslia ze nie je v poriadku.Ona to ma trochu pomylene ale ja do nej nepindam aj ja som bola volakedy taka blba ako ona ale ked mi mama povedala ze si pokazim zivot a ze nech si uvedomim akeby bolo pre mna keby mam 13rocne dieta ktore ma anorexiu no vdaka bohu ja mam uz16 a som z toho von na rozdiel od ostatnych ako je pusate ktora z toho von nebude nikdy u nej je to uz iba o case kedy zomrie vsak 500kcal na den je malo!!!

fordina

freid ja som ok ale vsak to je jej vec ked sa nechce dat liecit ja jej do toho skakat nebudem ako ostatny lebo viem ake to je ja rodicov pocuvam uz 2roky ze som chuda a pritom mam 166cm a vahu 53kg a som odporna ale svoj nazor som zmenila ked som si vsimla ze sa chalanom pacim taka aka som a moj chalan neznasa anorexiu tak sa ani radsej nepokusam uz schudnut :)

fordina

pusate ja som si tvoj blog pozrela a velmi sa mi paci neviem preco na nu kidate vsak je to nasa vec ako vyzerame a chceme vyzerat je lepsie ked si to prizname a zalozime si blog kde sa navzajom podporujeme a podla mna pusate vyzeras na tych fotkach normalne vobec nie ako anorekticka tak ju ludia nehajte nech si o sebe rozhoduje sama je to jej zivot!drzim palceky aby si si udrzala tu vahu :)

hmhm

pusate, to že si priznávaš svoju anorexiu neznamená, že ju musíš vsugerovať aj ostatným dievčatám, zrejme preto aby si v tom nebola sama.
Ak chce niekto schudnúť, treba pamätať aj na to, že drastickým spôsobom obmedzovaním jedla si len ubližuje. Telo nedostáva potrebné živiny a tým začnú padať vlasy, kaziť sa zuby,atď. a to už nepíšem o celkovom výzore, ale to iste každý vie. Niektoré ženy sú pretučnené a pritom sú spokojné a šťastné. Je to všetko iba v hlave a nie vo váhe, len si to treba priznať a zavčasu navštíviť psychiatra.