Pred menštruaciou sa proste nespoznávam .... !

Príspevok v téme: Pred menštruaciou sa proste nespoznávam .... !
simona-help

Tymto problemom zrejme trpi vela bab ale to co prezivam ja to uz podla mna nie je normalne... Vzdy ked mam mat svoje dni sa menim na diametralne odlisneho cloveka.Moja nalada sa meni o 180 stupnov.... Som hnusna , nervozna a strasne naladova... Nedavno som sa dala dokopy s priatelom , a skoro som sa s nim uz stihla aj pohadat kvoli prkotine.. Dokonca ani z jeho dotykov a bozkov som neprezivala to , co inokedy... Proste vsetko mi akoby az "vadilo" .No to co ma najviac trapi su predovsetkym tie nekontrolovatelne navaly hladu ..... Priam az obzerstvo. Ked nemam kramy tak sa mozem pozerat na sladke kolko chcem a ani ma nenapadne zobrat si .. Pocas mesiaca dokonca niekey zhodim 2-3 kila . Ale asi 3 dni "pred" sa dostavam do sialeneho stavu . Som hladna asi kazdych 15-20 min . Proste stale musim mat nieco v ustach a za sladke by som bola schopna vrazdit....Je to kvantum jedla.. Cela tvár s ami vyhazde.. No proste katastrofa. Citim sa celá velká a skareda.... Vtedy by som z domu najradsej ani nevychadzala. Lebo sa necitim dobre. Ale akonahle mentruaciu dostanem , alebo mam tesne po , je vsetko v najlepsom poriadku ... Nechapem ako mozu hormony az takto úradovat . Gynekolog tvrdi ze je to normálne ze to ma kazda zena... Antikoncepciu uzivat nechcem . Zatial nie. Ale je to hroznéééé....

pmska

simona, hovor mi nieco, ja mam to iste, a strasne ma to stve, v podstate je to tak, ze pol mesiaca z kazdeho mesiaca som nepouzitelna... cize dost podstatnu cast zivota. momentalne som v takom obdobi, a uz neviem co zo sebou, prejedam sa, a to nie som ani hladna, stale spim, placem, neznasam sa, neznasam vsetkych, potim sa, je mi zima.... skoro ako v prechode... ak to bude taketo stale je to na sebevrazdu )

jajka001_

hak ti nemusi vobec pomoct. naopak. ja som pri jednej hak bola takato nervozna a depresivna skoro stale, rychlo som ju zmenila. teraz som v pohode cely mesiac ale pms sa aj tak nevyhnem. nastastie navaly hladu nemam. ale nervozita, a nezmyselne depky ostali, plus pravidelna migrena.

cajik

aj ja mam PMS..nie az take silne ako ty, ale tie navaly hnevu a nervozity a chuti plakat su niekedy neznesitelne, ze az nechcem byt mnou, necitim sa dobre vo svojej kozi..pohladaj si nieco o Agnucastone, je to prirodny bylinny vytazok na upravu cyklu a na PMS

nikki.7

Ja mám pdobný problém...Tiež vyžieram všetko čo mi príde pod ruku a priberiem aj na váhe.Ide ma z toho porazit,ale neviem sa kontorlovat.Je to strašné.Aj priatel vie,ked mám ten PMS a radšej sa mi v zlom ani neprihovára,elbo by bol ohen na streche.Je to niečo hrozné.

odpovedam

aj si spravit hormonalny profil, nie je pravda, ze to ma kazda zena :-)
Ja som stale rovnaka. Napriek tomu som hormonalny profil nemala uplne v poriadku. Mozno mas latky v tele v nerovnovahe... mozno sa za tym skryva tvoj Dr. Jekyll a Mr. Hyde:-)))