Nestrieka..vyteká

Emilyyy

Nie je celkom pravda, ze treba len abstinovat. Moj partner masturbuje kazdy den a aj tak strieka tak, ze ma potom musi celu utierat, aj pol metra do dialky! A aj plachtu musime casto menit.:P Samozrejme, ze nie vzdy. Zalezi na tom, ako je muz vzruseny a ako dlho to robite.
A preco ta to vlastne zaujima? Paci sa ti ked muz strieka?

Ronaldo

cim vacsie vzrusenie, tym vacsi vystrek

nech si da par dni bez masturbacie a ked ho aspon trosku vzrusujes, tak ta ostrieka ako poziarnik

Effinka

asi by mal prestať masturbovať. to je ako s hadocou.. keď nemá čo (na to niečo musí byť vyvýjaný tlak) tak tečie...nestrieka.

AdamKrt

myslel som, ze striekanie u chlapa je bezne, ze naopak, vytekanie je vzacne.

Asi nie su dostatocne silne svaly panvoveho dna, lebo ak by ich dotycny muz precvicoval, tak strieka jak striekacka... :)

ellyy

ani moj priatel nestrieka...a on nikdy ani nestriekal...a rozpraval sa aj s chalanmi a v jeho okoli len malo kto striekal, ze vraj to je take ojedinele ako u dievcat...

D_nika

ehm, neviem, na koho pán Dr. komentoval, ale nie je to od neho moc príjemné... každopádne, neviem, ako slečna, čo zakladala tému, ale moja skúsenosť je tak trošku iná - prečo by mu stál po pár sekundách, keď sa ho dotknem?

D_nika

ja neviem, ani moj partner nestrieka, ale vacsinou vyteka, malo toho nie je, takze pochybujem, že by masturboval (a o tomto sa bavíme otvorene, takže by som to vedela)... nejak moc to neriešim, vidím, že si to užije a to je hlavné :)