Vyziva oci

Lion6474

Vsetko je zbytocne... oslabenie videnia je sposobene chron. infekciami a virmy... ked sa poriesi toto i problemy s ocami vymiznu :) Da sa dostat az zo 4 dioptrii !!! I RNG ma pravdu :)

kajka1988

na výživu očí je najlepší ocutein, ja som užívala ocutein s ginkgom, a oči mi veľmi posilnil, nemavala som potom take unavene a suche oci

Frederica

Skus pit stavu z cucoriedky ja som mala taku 100% s bylinkami. Uz neviem kto to robi...ale mne pomohla na unavene oci

liliput54

ja teraz ako výživu pre očí užívam ocutein a môžem vrelo doporučiť, po prvom mesiaci vidím značné zlepšenie už len v tom že oči nemávam suché s čím som predtým mávala často problémy :)

majka.guc

ja na oči jedine výrobky od ocuteinu, raz za čas užívam tie vitamíny s ginkgom a sem tam na suché oči kvapky... nedám na ne dopustiť, pre mňa overená kvalita

RNG

Syndrom suchych oci a aj inych suchych zlaz je najma z cinnosti herpesovotych virusov v tele, vo napadaju okrem ineho aj vystelky roznych organov a zliaz.
Kazdemu dnes odporucam si zvysovat si viralnu imunitu, lebo je tych virusov okolo nas , a dokonca permanentne v nas coraz viac. ASko na to najdes cez google pod mojim nickom a napr slovom herpes. Tam menujem rozne antioviralne doplnky z ktorych trweba brat viacero a obmienat z casu na cas.
Ja si "syndrom suchych oci odstranujem kazdodennym postrekom tvare koloidnou striebornou vodou, po holeni, s otvorenymi ocami, aby sa aj tam nieco dostalo. Robim to uz najmenej 10 rokov a zabera to vyborne. Oci sa mi cez noc vyborne cistia slzpotokom, dokaz z toho su tvrde karpy, ktore som pred tym nemal dlhe roky pre znizenu vyrobu slz.
Zrejme ale, ze mi pomahaju rozne antiviralne, ako vitamin C selen zinok jod, a pripadne ine, ako extrakt z olivovych listov, co beriem dnes pravidelne.
Pri viralnom utoku pouziva vyspoke davky esteru C, aj chaparal aj caj z chagy, priopadne aj monolaurin 2 x 5 graqmov, a ked mala moja zena "pasovy herpes" (VIRUS VARICELA ZOSTRIX) tak som jej do chaga caju zamiesal aj 15 gramov praskoveho collostra, co obsahovalo 25% kompletneimunoglobulinov.
Takze z toho vysla za 12 dni . Na tvari,kde toho mala najviac(netypicke ale velmi nebezpecne, lebo to moze napadnut mozog aj oci) dnes nema po tom ani stopy.

feelinggood1

Joj ja som brala ocutein ako výživu, robím v OC a neviem či z tej klímy, svetiel alebo z čoho som začala mávať strašne suché a ubolené oči. Brala som to pol roka a potom sa mi to upravilo :)

RNG

Nuz ja beriem produkty firmy Swansonvitamins.com, menovite Eyes Alive a Carotenoid complex, co maju velmi vysoke obsahy karotenoidov a vytazku z bilberry(podobne ovocie blueberry=cucoriedky)

Ine produkty sa obsahom nemozu tomu ani priblizit, preto ich obsahy casto vyrobci ani neuvadzaju, ale nahradzuju bombastickou reklamou.

neverim3

uršulinda, ty berieš akurát tak peniaze od firmy, ktorej kvapky propaguješ ... keď mieniš všade hádzať linky o tvojich úžasných kvapkách nestačí len meniť nick