Vadí mi gynekológ

Príspevok v téme: Vadí mi gynekológ
protestant26

Ahojte
mám problém s tým, že mi vadí gynekológ.
Rozumovo chápem že je to doktor ako ktorý koľvek iný,ale citovo nie.
Nepotrebujem názory feministek,ktoré každého posielajú ku psychiatrovi, ale normálnych žien.
Čo Vás núti ísť k mužovi a nie k žene?Čo hamba ???
Poznám doktorku,ktorá sa ku mojej žene sprava oveľa jemnejšie ako doktor v BB,iba za to že smeboli zo ZV a išla od neho ubolená a a s plačom!!!
Aj ženy sú jemné a podľa mňa je to iba fáma z minulosti.
Niesom jediný čo to takto berie ,ale asi iba ja to poviem na hlas a neskrývam sa za nejaké pokrytectvo.
Pre každého chlapa je to cudzí muž medzi nohami jeho ženy a kope to aj vydí ,ale nič nepovie.
Aký mate názor???
Záleží Vám vôbec na citoch Vášho muža,či ide iba o Vás a Vašu potrebu ukazať sa druhému,alebo mať za každú cenu svoju pravdu?
Mnoho žien si ani neuvedomuje,ako vzťah ich muža chladne.
Ďakujem
PS: Poprosím iba normálne názory-feministky pohov,takych nazorov je na nete dosť :((

titi...

inkognito chod na zoznam lekárov,uvidíš koľko gynekologičiek nájdeš po Slovensku.Ja ich nezastanem,len zhoda okolností ju mám tiež,dosť rokov.A predstav si,"rodí"nielen že je pri pôrode ale pri veľkých operáciách,všade.Takže či je chlap alebo žena,ked tomu rozumie,robí to zo srdca,je dobrá odbornička či odborník je to v pohode.

inkognito685

protestant......Podla mna je to v pohode ze mas take myslienky... aj moj priatel ma take iste...ale,ja mam na to iny nazor..ja osobne by som nesla ku zene-kedze si mozem vybrat.mam gynekologa a som s nim spokojna :).tak ako niektore doktorky su lepsie v niecom inom,tak aj chlapi maju cosi do seba.ako je viacej gynekologov,chirurgov atd,tak je zas viacej detskych lekarok. malo kedy vidis doktora v ambulancii pre deti a dorast.takze hlavu hore :)

nezabudka!
preco by nemal byt gynekolog normalny ked si vybral to povolanie?!!! to je hlupost.. radsej sa zverim do ruk muzovi,ako zene... povec mi,kolko gynekologiciek ,,rodi" ... malo...

Angiee

jasne protestant....zeny si vyberaju nachval chlapa gynekologa aby sa mu pretrcali a najlepsie s infekciou ked je to tam dole zapalene a opuchnute..to nam robi dobre ked nas tak chlap vidi a este k tomu cudzi...ty nemas problem s gynekologom ale sam so sebou...sa preber

nezabudka333

joj, martin, taketo krcmove reci, ja som pocula o chladnicke, ktora mala kridla..
ty sa nabuduce urob u urologa a napis nam o tom

19martin87

Ja som počul o jednej babe, ktorá bola taká vzrušivá, že sa pri každom vyšetrení normálne urobila rovno na koze pred doktorom : )

nelly38

protestant,

prepáč,ale tebe sa nedá povedať nič iné iba,že si vážne chorý človek,ktorý by mal niečo so sebou robiť!!!Také kraviny ešte v mojom okolí nikto nevypustil do éteru,obdivujem tvoju ženu...čo za prípad má doma,ešte aj môj manžel krútil hlavou,že toto môže napísať iba čistý drbko!!!

Aj teba manželka upozornila,že ak pôjdeš náhodou k urológovi,tak v žiadnom prípade to nesmie byť žena,lebo ak by ti ho "pochytala" ONA a nie ON,tak by ochladol váš vzťah???

CHORÉ,TOTÁLNE CHORÉ VŠETKO ČO SI NAPÍSAL PRI ZAKLADANÍ TÉMY!!!

Ale tvoju výšku inteligencie prezrádza aj tvoja gramatika!!!

sycamore

Good morning Specialist and the others!!!
Takye cakam na tych policajtov-uvarila som kavu, aj chlebicky budu!! PS: Tento odkay je specialne pre hore menovaneho, ostatnych sa netyka...