Morska voda a akné

stanušik

ja mam morsku sol s harmančekom... a je vynikajuca...možem odporučit...neviem aku značku lebo to je od kozmetičky.. ale je super... pomohla mi velmi..

jankaaaaaaaaa

kupte si morsku sol z obchodu. prevarte vodu a ked vychladne tak do toho nasypte tu sol a mozte ju pouzivat. taka z mora donesena domov podla mna nic moc ked je v tej flasi nejaku dobu..

Ness

no já sem taky vyzkoušela dost věcí.....měla sem od kožního nějaký antobiotika (tuším Zinerit, Erifruit), pak Eclaran a Akneroxid....musím říct, že ten mi nějakou dobu celkem zabíral (když si odmyslím to věčný loupání kůže, ale tak lepší než akne, ne? :)), ale ted začátkem prázdnin se mi plet zas zhoršila a navíc, komu se chce furt si patlat na sebe to svinstvo, že? Tak sem se rozhodla pro konopnou kosmetiku Cutis Help, ale hned na to sem odjela na 10 dní k moři, kde se mi plet fakt zlepšila, během 2 dnů akne temeř zmizelo. No, používala sem tam i Cutis help, takže nevím, co přesně zabralo, ale spíš bych vsadila na to moře :) Pokaždý sem si v moři pořádně namočila obličej a pak šla na slunce. Takže bych tý soli věřila, asi jí taky vyzkouším :)

hassy

mne morska voda tiez pomaha, ale nie taka donesena z flase, tu by som vyliala, ved tams a akurat mnozia vselijake bakterie :)

janab

Ak ti tú vodu doniesla priamo z mora, tak bacha, lebo ja som z morskej vody mala problémy...je v nej veľa baktérií a mikroorganizmov, nie je čistá a ak máš problém, tak ti to zhorší...podľa mna by si lepšie možno urobil , že si do vlažnej vody dáš kúpenú morskú soľ...a potom na slnko...vtedy to asi účinok má...treba si uvedomiť, že do morí sa vypúšťajú splašky z hotelov...!..

martin72

v tej morskej vode žijú aj mikroorganizmy,t.j.už teraz jezávadná(pokiaľ nebola počas celej doby zmrazená),tak ju pekne vylej..

asterion

ale na jadrane je trochu vyššia salinita. môžeš dať aj 37 gramov :-)))
len to nepreháňaj, ani so soľou, ani s aplikáciou. vysuší ti pokožku, aby to nebolo extrémne.