Nápady na nové druhy zmrzliny....

Príspevok v téme: Nápady na nové druhy zmrzliny....
aliss02

Ahojte ja síce viem, že toto nepatrí medzi chudnutie ale veľmi by ste mi pomohlo keby ste mi napísali akú zmrzlinu by ste chceli skúsiť, ktorá ešte nie je na trhu proste niečo nové potrebovala by som to do jednej súťaže všelijaké možné príchute a nemusí to byť len jeden druh ale môže to byť kombinácia viacerích.. ja som napr. náhodou vyskúšala čokoládu a škoricu a je to perfektné... takže sa poteším ked vás niečo napadne keď aj niečo nezvyčajné a možno trochu exotické budem len rada.. Ďakujem :)

takto tak

alebo skuste toto, ja som to skusila pre zaujimavost a bolo to skvele, kremove ako normalna zmrzlina a nic pridane, len babany. Ja som si tam dala aj trosku oriskov, mozete pridat aj trosku rumu, alebo kusky cokolady. Zdrava dobrota, neskutocne:)

-odkaz odstránený-

takto tak

chillickolada sa uz predava, aj na hviezdoslavovom namesti v BA :) Ale ja by som si vzdy dala cokoladovo-rumovu (nieco ako Rumba:))
alebo kokosovo-cokoladovu
alebo cokoladova s kuskami bananu(ako babnan v cokolade)
alebo 70percentana cokolada, taka echt kakaova, nie ako take kde to okolo cokolady ani nebezalo...

poliewoocka

mojito :) mäta-čokoláda, višňa-čokoláda, pribináčik, hruška-karamel, jablko-škorica.. kombinácii je milión:D

aliss02

dakujem za návrhy tá chilli a čokoláda tak nad tím som premýšľala už veľmi dlho a môže to byť super.
joni_.. zmrzlinu bez mlieka veď to predsa nie je problém ja doma robím len takú žiadne mlieko s mliekom to nie je dobré lepšie to je len so smotanou.

AdamKrt

Vraj super kombinacia je chilli a cokolada. Takze cokoladovo-chilli zmrzlina s kuskami krudiek cokolady :) Mozno este do nej aj susene hrozienka.

Kontrast studeneho s lahodnostou cokolady a paliveho od chilli :)