Emil Havelka - astrolog

cedric

Ani je neodporúčam návštevu Havelku, počul som síce, že má reálne schopnosti vidieť v niektorých prípadoch diagnózu bez toho aby človek čokoľvek povedal, avšak v niektorých komplikovanejších prípadoch ako je môj bol Havelka neurčitý. Myslím tým tolko, že povie že máte tráviace problémy a to je príčina, ale nepovie úplne konkrétne. Navyše som sa sním stretol 3 alebo 4 krát a 4 mesiace užívania doplnkov, čo predpísal nepriniesli žiadny efekt. Neoporúčam tohto človeka. Počul som o lepších jasnovidcov a liečitelov napr. ako MUDr. Mikuláš Štefan a pani Anna Ura, ktorá je na facebooku ako veštica Anna, pričom som o nej počul len dobré veci na rozdiel od Havelku, ktorý aj ked niektorým ludom pomohol, väčšine žial nie.

vuk

Dávno som ru nebola...mtv, ako ste mysleli postup na užívanie kurkumy, 2 čajové lyžičky zamiešam v teplej vode a vypiť pól hodinu pred jedlom ráno, tak isto aj večer. Pokiaľ by sa to veľmi hnusilo, dá sa to zamiešať aj v mede.
Mimochodom aj odstupom času môžem potvrdiť správnosť diagnostických postupov pána Havelku. Zázraky sa na počkanie nedejú, niečo pre seba musíme aj my urobiť, on k tomu podáva pomocnú ruku, len ho treba počúvať.

AXAN

DOBRY DEN DNES SOM BOLA U PANA HAVELKU A SOM VELMI SPOKOJNA LEBO MI Viliečil žlčnikove kamene tak doporučujem ho každemu,

Vuk

Navštívila som jeho poradňu, lebo s mojimi dlhodobými zdravotnými problémami s trávením mi lekári nepomohli. Za to som sa cítila ich "pokusným králikom" a zaplatila som si v lekárni za odporúčané lieky celkom slušnú sumu - samozrejme bez účinku. Pán Havelka mi nepredpísal nič zo svojich prírodných liekov, len mi odporučil kurkumu za pár centov na denné užívanie. A čuduj sa svete, už po troch dňoch som sa cítila skvele a zmizli mi všetky zdravotné problémy.

mucha

je mi lúto, že tak ohovárajú človeka ktorý pomáha liečiť. Každý tam ide dobrovolne a keď povie diagnózu nemusí si nikto nasilu kúpiť lieky. Rozhodnúť sa môže sám či ich kupi alebo nie. A okrem toho, že si zakúpi lieky pán Havelka doporučí aj čo treba zo stravy vylúčiť. Ak si niekto myslí, že si kupi lieky a ich nebude pravidelne brať a dodržiavať pritom pokyny a bude sa napr.prejedať, piť alkohol alebo neprestane jesť potraviny ktoré mu boli doporučené vylúčiť z jedálnička tak potom nech nečaká zlepšenie zdravotného stavu. Zial zázraky sa už v dnešnej dobe nedejú. Mne osobne velmi pomohol a som mu za to neskutočne vďačná

Ipsilon

Ak by som mal k tomu povedať niečo k veci a súčasne aj od veci, tak asi len toľko, že mňa tie moje diagnózy vážne nijako netrápia. Nejako to síce liečim, ale že by som o tom premýšľal celý deň, tak to teda nie. Na toto sa nenechám nahovoriť. Akurát rozmýšľam a rozhodujem sa, že na ktorú z nich odídem, inak povedané, že čomu by som sa mal začať viac "venovať", aby to malo ten želateľný efekt (tzv. rigor mortis), ale zatiaľ som na to ešte neprišiel:-)
Asi toľko on-topic a off-topic:-)

emyli

Bože ..prečo hned urážate človeka,,ktorý je jediný uznávany aj lekármi,,je to človek s velkým Č..osobné skúsenosti a nielen ja.A kto nechce nemusí si nič kúpiť..alebo si to .môže kúpiť v lekárni o 10 x drakšie..a ak máte viac diagnoz,,on začne liečbou tej,ktorá je pre Váš organizmus najdôležitejšia..jedna s druhou súvisí..

galjo

No neviem... mne na rozpadnuté klby povedal , že po užívaní jeho tabletiek a krémov budem ako rybička. To že mám problémy z dýchaním nejak nevidel. Jeho rady boli zdarma ale doporučená APATIEKA stála iba cez 50,-€ a ked som to doma hladal čo to dal , tak gáfrová masť z Indie a tabletky som mohol u nás kúpiť o 50% lacnejšie. Bol som ešte raz u neho a nič nové.. umelé - rozpadnuté klby budú dobré len tie jeho masti si mám kúpiť a k tomu Jazvečiu masť , ktorú kupim u nás za 9,-€ u neho mali za 12,-€ . - tak som nekúpil a chodím dalej z bolesťami...