Co teraz?

Príspevok v téme: Co teraz?
Alzbetkaaa

Mám len 15 a moj chalan 20. POzname sa uz 7 mesiacov. a poslednych 6 mesiacov to bolo len o uživaní. No skusili sme vztah. A presne ten mesiac sme sa vobec nevieli. No ja teraz nemozem nikam .rodinne dovody.. a On je na dovolenke ,keby ma podviedol ani by mi to nevadilo. A ja idem na strednu do ineho mesta cize budem len vykendy doma. a aj tak nemozem von. Oplati sa to? aj ked on povie ze on si pocká ..

kasla

kks svete moj zlaty, vysvetli mi ako moze mat dievca sex v 15, ved je to este take dietatko nezrele, nepripravene na dosledky, este je to len chvilocka co sa jej na tej rovine zacali formovat prsia, niektore dokonca v tomto veku este ani cyklus nemaju... Jaj dievca moje ty musis byt hlavicka vymetena, raz ked dospejes, to sa stane v tom lepsom pripade, ale zelam ti to, si uvedomis, aka si bola ku*va za mladi a budes toho lutovat, som vazne zvedavy ktory normalny chalan by chcel byt s takou flandrickou, ale aj taky ako ty su byt medzi nami, co sa da uz robit...

Kenty

Zrejme tú vetu súdiš podľa toho ešte raz opakujem nevadilo by ti keby ťa podviedol, čo teraz si len myslím, že ste zrejme nemali ešte sex a podľa toho súdiš keby si tam iba užil. Prostý sex. Niečo v tom zmysle ak ma chápeš ..

zuzic

ladida moja reakcia bola urovnou umerna prispevku alzbetky. inak sa ani nedalo napisat decku ktore ani nevie co je vztah a kladie tak nezmyselne otazky

LADIDA II

ZUZIC,SLOBODNA:vy dve kolko mate rokov?17?slecna napisala ma 15 a tomu zodpoveda aj prispevok,ale tie vase reakcie...tavy.ALZBETKA:evidentne ten vztah nemyslite vazne,tak by som si nad tym,co bude dalej hlavu nelamala.

zuzic

alebo este je tu moznost asi najpravdepodobnejsie ze si kazdy z nich bude uzivat s inou osobou a pri tom spominat na seba:)