kava energy alebo...?

cass

mungo soja je strukovina a najdes ju v kazdom vacsom obchode,a lebo v bioobchodoch. Ale na zaciatok ti staci obycajna psenica, das za hrst na noc do pohara s vodou, rano to vysypes na tanier s mokrym papierom/servitkou/ a nechas naklicit, ked bude mat tak 0,5-1cm klicky tak spapas, bud s vlockami, v jogure, v salate, alebo len s chlebikom, mnam:)

prezyvana

sama som si kedysi "naordinovala" piracetamovu kuru, ziadne vyraznejsie zmeny som nezbadala, mozno ak po velkom zvyseni davok..
toto je normalne, pokial tvoj mozog netrpi ziadnou "organickou poruchou"
kazdopadne by som si sama bez znalosti lekara neordinovala ziadne lieky takehoto typu
skusila by som sa pozriet najskor na tvoj zivotny styl

Well

Vyskusaj -- Nootropil.je bez lekarskehj sprsvy.......kupis i ho bezne.

Chronické zmeny duševnej výkonnosti, podmienené organickými poruchami mozgu, ako je napr. zhoršená koncentrácia, pamäť, rýchla unaviteľnosť a pod. V rámci celkovej liečby pri stavoch po bezvedomí, ktoré sú spôsobené postihnutím mozgového tkaniva, napr. pri poranení alebo operácii mozgu, po cievnej mozgovej príhode, pri svalových kŕčoch ako následku mozgovej hypoxie (nedostatku kyslíka), pri závratoch, pri liečbe abstinenčných príznakov alkoholizmu, najmä pri delíriu tremens a ako podpora učenia a pamäťových funkcií pri vývojovej dyslexii (poruchy čítania).
www.adcc.sk

eng

cass, možno na niekoho bude pôsobiť mungo, klíčky pšenice alebo zelený čaj...

Treba to skúsiť, u mňa to nepôsobí... Mne stačí zavrieť oči a dokážem zaspať aj stojac na jednej nohe v preplnenej električke... :-)

K tomu zelenému čaju by som pridal asi toľko, že treba dať radšej väčšie množstvo, preliať horúcou vodou a nechať vyluhovať maximálne 3 minúty,počas ktorých sa vylúčia povzbudzujúce látky, ak sa nechá luhovať dlhšie sa z neho začnú vylučovať látky, ktoré pôsobia upokojujúco a to Lenka33 nepotrebuje... :-)

cass

zeleny sypany caj, alebo daj si na ranajky naklicene klicky psenice, mungo soje atd. to ti da energiu ze nezaspis ani keby si chcela:)