Schudnem takto? prosim poradte =)

Príspevok v téme: Schudnem takto? prosim poradte =)
mery8989

Ahojte takže mám 17 rokov, 61 kg váhu a meriam 162cm. Chcem sa opýtať či schudnem ked budem jesť len celozrnné pečivo, namiesto cukru si do kávy alebo čaju budem dávať umelé sladidlo, budem piť zelený čaj, po piatej nebudem jesť len ovocie, nebudem jesť vyprážané jedlá, ked budem mať chuť na sladké dám si musli tyčinku a každý večer si dám 30 minutovú rýchlu chôdzu a budem to zvyšovať. Možem chudnúť takto? mne sa to zdá super :-) tak mi odpíšte prípadne sa ku mne pridajte :-)už to takto držím 3 deň

Paskvil

Ja osobne uz pecivo co sa tejto stravy tyka ani nekonzumujem,miesto chleba a rozkov si dam na ranajky ovsene vlocky s orechami,jablkami,susenymi hrozienkami a inym ovocim,necham to na dotycneho fantazii ake ovocie ma rad.
Nechapem co je natom jest zemiaky rano.V takom Rusku je to bezna vec,tam maju aj polievku na ranajky.normalne si uvaris zemiaky das tam do nich orestovanu cibulku na olivovom oleji a k tomu si das napriklad varenu borkolicu.Ja osobne nemam problem zjest na ranajky aj prazdnu varenu ryzu a zemiaky,ale sto ludi sto chuti,mozes improvizovat. K tomu obedu:tak samozrejme hranolky,sladkosti a ine mastne a nezdrave jedla neni dobre konzumovat,ale bohuzial vacsina ludi na tom fici dennodenne a len tak s tym prestat by bolo pre nich dost tazke,takze predpokladam ze autorka toho topicu patri medzi takuto vacsinu.Ja osobne nekonzumujem biely cukor,bielu muku, ziadne vyprazane jedla,vsetko na vlasnej stave,olej uzivam len olivovy.slnecnicove,repkove a kukuricne su extremne nezdrave,poskodzuju cievy-to su najnovsie vyskumy. a na veceru konzumujem zeleninu na rozne sposoby,dam si dusenu kuracinku s nejakym zeleninovym salatom,miesto zemiakov a ryze.alebo si spravim prazenicu alebo hemendex,zas vsetko na olivovom oleji,samozrejme bez chleba,alebo si dam tvaroch s nastruhanou skoricou,drtenymi vlaskymi orechami s trochou makoveho oleja-delikatesa.Tento typ stravy praktizujem uz dva roky.Schudol som za prve dva mesiace 8 kil,za dalsie 2 som pridal dalsie 4 kila dolu a po tych skoro dvoch rokoch si udrzujem tu istu stalu hmotnost bez vacsej namahy.Zmizli mi ekzemy na tvari-roky mi s tym ziaden lekar nedokazal pomoct,alergia sa zmiernila na minimum,chory som este nebol a co sa tyka mojej psychickej a fyzickej aktivity je to nieco neskutocne,citim sa byt ako znovuzrodeny.Na tuto stravu som namotal aj znamych a vsetci zaznamenali take vysledky ako ja,bez vynimky.

A-Z

Hm, hm, hm, na ranajky zemiaky??? (a s cim?), pecivo (ake?), maslo (to akoze zdravy tuk?), na obed vsetko (cize aj vyprazane, hranolky, omacky atd.?), jest len 3x denne, az 5-hodinove rozostupy a ako ceresnicka na torte "extremne ucinne zdrava forma stravovania sa"...

Paskvil

jedz 3 krat denne,rano ryza,pecivo,zemiaky,ovocie,zelenina.Na rano nejedz ziadne maso ani vajcia ani mlieko nepi,proste ziadne bielkoviny,jedina vinimka trochu masla na chleba.
Obed:5 hodin po ranajkach by si sa mala najest,mozes jest vsetko na obed,proste tradicny obed jak mas furt,ale zatym uz si nedavaj ziadne dezerty ani ine sprostosti ako zakusky a tak.
Vecera 5 hodin po Obede:Ziadne ovocie,ani zemiaky ani pecivo ani ryza-to su vsetko sacharidy,na noc sa nejedia ked chces schudnut,akurat z nich priberies.Na veceru jedz zeleninove salaty so syrom,vajciami,tvarohom,proste mliecne vyrobky.Mozes si dat maso,Rybu(konzervu tuniaka napr) a pi bylinne caje.
Ak toto vsetko budes dodrziavat tak schudnes,budes zdrava,zmiznu kozne a ine zdravotne problemy,posilnis si imunitu a nebudes ani hladovat.To co som ti tu napisal nieje ziadna dieta ale extremne ucinne zdrava forma stravovania sa

zazula25

hlavne si vypusti z hlavy, ze po 17. sa neje...ale inac O.K...naposledy by si mala jest tak dve tri hodiny pred spankom a pochybujem, ze chodis spat o 20-21:00 :)) Skoc si pozriet stranky chudnutie-ako. sk je tam kopec dobrych rad a navyse funguju - mam odskusane :)

líštička

Ovocie jedz len dopoludnia...a musli tyčinky sú len reklamy trik, áno, obsahujú aj vlákninu a zrná, ale aj kopec cukru a kalórií.

nikki.7

Podľa mojho názoru je všetko ok,až na to ovocie...Ovocie je zdravé a aj potrebné,alev skorších hodinách.Po 17tej je podla mňa neprípstné,teda aspon banán a podobné,ktoré obsahujú vela cukru.Ešte možno jablko,alebo pomaranč.