Hrazda

Tojejedno

Zeny daj zatial bokom. Oklep sa, najdi si prach a zacni sporit, aby si sa mohol dat pridvihnut, ehm :)).

O com vravim? O estetickom predlzovani kosti. Daj si do guglu "limb lenghtening", cekuj zalozku obrazky, a mas tam kopec prikladov. Metod je zopar, nechce sa mi ti ich sem vysvetlovat, studuj wiki a pod. Primarne boli vynajdene pre korekciu hendikepovanych, ale kto si zaplati, zrobkaju aj za ucelom estetiky - prisvyhnutia. V usa sa to robi bezne, u nas najblizie tusim Karlovy Vary? Neviem uz, hladaj, vzdelavaj sa, zarabaj, a raz budes vyssi.

haferbrei

Ja by som sa chcel opýtať, či hrádza nie je v nejakom Bratislavskom parku- ideálne v Ružinove. Nechce sa mi zbytočne platiť vstup do posilňovne a domácu hrázdu si kúpiť nemôžem :)

TrainingBoy

cize nemas dost silny stistk aby si udrzala svoje ruky na hrazde? Nuz su cviky na predlaktie, ale vacsinou sa spevni same pocas cvicenia inych cvikov, kedze pri vsetkom zapajas viac svalov. Hlavne sa nebat ciniek, tie su na to najlepsie, pri kazdom cviku s cinkou zapajas aj predlaktie. No treba byt trpezlivy.

kulturista

Dosť. Hrazda je najlepší cvik na chrbát (rožširuje ho - zhyby) ale zároveň je najťažší čo sa týka cvikov na chrbát. Ale udržať sa - vysieť by nemalo byť až také náročné ako spraviť zhyb...