bez chuti do zivota

Príspevok v téme: bez chuti do zivota
frflosko

som zenaty mam dve male deti,neviem sa im venovat vsetko nehavam na manzelku.nemam chut do zivota som uzavrety vsetko dusim v sebe,neviem ist do spolocnosti,neviem sa zabavit len ked si vypijem.stale rozmyslam nad zivotom nad peniazmy preco sa druhy maju lepsie.ked manzelka dakde ide uz frflem ze len minie peniaze.pridem z roboty a nervozitu ubijam jedlom a vinom.hanbim sa za seba.neviem ci mam navstivit psychiatra ci ist na protialkoholicku liecbu ci co.vie mi niekto poradit?dakujem.

ksl

Ešte som zabudla - tiež som to riešila jedením a pivom. Pribrala som 40 kg (od svadby za 8 r. manželstva) a s mužom sme sa už tiež vedeli normálne chovať len po pivku.. Od toho sedenia je už asi mesiac a ešte som nemala ani decko... A nie preto že sa musím premáhať...

To avo : drvivá väčšina ľudí čo sem píše sú puberťáci, ktorí nevedia čo so sebou a tak sem píšu sprostosti typu - moja matka je ku.va, nebaví ma život idem sa otráviť bla - bla - bla... Frfloško má ozajstný problém a je super že sa s tým snaží niečo urobiť namiesto toho, aby ďalej veselo chlastal, sral na ženu a bliakal po deťoch, ako to robí 75% slovenských chlapov...

ksl

Kineziológia - je to metóda odbúravania stresu, na základe svalového tonusu vie kineziológ nájsť nejaký moment alebo príhodu z tvojej minulosti, ktorá ťa v podvedomí stresuje dlhodobo a v prítomnosti ti znemožňuje normálne vnímať život. Ide v podstate len o rozhovor,pri ktorom ti pomôžu nájsť podstatu toho čo ťa v skutočnosti serie ale ty sám potom s tým musíš niečo urobiť. Platí sa za to - ja som bola v Dubnici nad Váhom - platila som 28 eur ale ver mi , boli to najlepšie investované prachy v mojom celom živote.
Ja som porodila dvojčatá a muž kvôli tomu skrachoval so živnosťou,ktorú mal rád, ale nedokázal nás uživiť. Narobil dlhy, je v strese ako nás uživiť, do toho naše nesplnené sny a pod. Pritom je zamestnaný a zarába celkom slušne, len nie je v tej robote šťastný. Ja som začala byť veľmi nervózna a už to začínalo byť neúnosné, pripadala som si zlá matka, v jednom kuse sa striedala u mňa depresia s výbuchmi extrémnej zlosti, ktorú som si vybíjala keď nie na mužovi tak na deťoch. Bola som vyslovene nešťastná a uvedomovala som si že nemám prečo, mám dobrého muža a skvelé zdravé a múdre deti. Stále som si myslela, že muž mi musí pomôcť, ale on postupom času začal dávať ruky preč odo mňa, dokonca som sa dostala až tak ďaleko, že som chcela rozvod. Avšak bola som nútená sa kvôli jeho práci presťahovať 300 km od mojej matky a tu som si našla novú kamošku, ktorá mi poradila kineziológiu. Ver mi, už som bola rozhodnutá ísť ku psychiatrovi na nejaké antidepresíva. Kineziologička mi v podstate vysvetlila prečo som sa začala tak cítiť a tak vystrájať a u mňa to funguje. Odvtedy som omnoho kľudnejšia, síce mi to sem tam ešte nejde, ale vzťahy som ničila úspešne niekoľko rokov a tak sa nedá čakať že všetko bude ok hneď.
Normálne si zadaj do gooogle pojem "kineziológia" a môžeš si prečítať, či by to stálo za pokus... Potom už nájdi niekoho kto to robí v tvojom okolí, asi v meste je väčšia šanca..
Ozaj, pomáhajú nielen ukľudniť, ale aj zlepšiť si prácu, prachy, a pod.

avo

vies ked si tu citam inych problemy tak ten tvoj mi pride uplne trapny ale fakt, ako ze povec co ta trapi vsak mas zenu aj deti sak si ich uzivaj , sak ty hovoris ako sa ti blbo zije ale co maju hovorit tvoja zena a deti ked vsetko nechas na zenu a detom sa nevenujes hanbysa

nathália09

čo tak peniaze ktoré chceš dať na alkohol odložiť.
Neviem kolko piješ,ale ak to spočítaš mesačne,musí to byť pekná čiastka.
A dúfam,že nefajčíš.....vypočítaj si kolko to je za mesiac,a kolko to mohlo byť za rok,a čo ste si za to mohli ako rodinka kúpiť.
Prajem ti veľa síl to zvládnuť.

jajka001_

urcite neries problemy alkoholom. s manzelkou malo komunikujete, chyba vam dovernejsi vztah. pomoz jej kolko vladzes, ale aj oddychuj, pracujes, zasluzis si. peniaze nie su dolezite, kym mate kde byvat a co jest, dolezite su vztahy, venuj sa rodinke.

frflosko

"ksl" je to tak ako vravis a aka je to ta kineziologia mozes mi to blizsie specifikovat.dakujem za vase prispevky.

frflosko

ano je to tak som vycerpany o pol piatej stavam do roboty vraciam sa kolo siestej vecer, unaveny a nic ma nebavy.po osmich rokoch manzelstva sa nam podarilo kupit byt ale na hypoteku teraz to treba splacat,manzelka na materskej toho bohvieco nedostane,a este ktomu ma aj celiakiu vsetka strava bezlepkova draha.a ja s mojim 500eurovym platom to uz nevladzem tahat poistky byt atd.ved to poznate ktory mate rodinu.mam traumu z detstva otec pil nestaral sa o nas stale sa hadali s mamou nejaky cas ani nebyval s nami a bojim sa aby som sa do toho isteho problemu nedostal ja.

Deti-láska

Na vojne platilo držať hubu a krok. To platilo keď sme mali povinnosti. po zamestnaní sme mali vychádzky alebo sme šli do kina alebo leňošili. pri povinosťach sme nesmeli fetovať ani piť!!Vo voľnom čase sme nesmeli robiť vojsku hanbu!!!!
Tak isto aj v manželstve povinnosti si treba plniť s láskou a mimo rodiny nerobiť hanbu manželke a deťom. Najsť si nejakého koníčka kde sa utiahnete a budete sa hrať ako veľké decko a s vami možno aj Vaše deti.Ak máte rozumnú gazdinú-manželku tak asi nemíňa viac ako treba, stará sa o Vás tak nech má radosť.Pre nás mužov je to ťažké!

ksl

Rozumiem ti, niečo podobné sa stalo mne a aj môjmu mužovi - ide o akúsi prepracovanosť - príliš veľa stresu - deti, žena a nedostatok peňazí. Doktor ti dá antidepresíva, ale v prvom rade je to dalšia navyše dávka chemikálií do tvojho tela a tak by som ti radila radšej skúsiť kineziológiu. Ešte sa to volá aj one brain metóda. Skús si pohladať vo svojom okolí niekoho, kto to robí. Mne to pomohlo nájsť niekoľko rokov stratený kľud. Ide o metódu, ktorou sa odburáva stres, trauma z minulosti, aby človek si vedel sám pomôcť vo svojich problémoch. Ja som to skúsila ako posledný pokus pred návštevou psychiatra a pomohlo mi to. V žiadnom prípade ti nepomôže nikto, pretože problém máš ty so svojou hlavou a deti a ani tvoja manželka si nezaslúžia aby si ich stresoval tým, že sa nevieš vzchopiť... To nemyslím v zlom, ale hlava je tvoja a ty sám si musíš v nej spraviť poriadok...

odpoved

no tvoja manželka musí mať z teba "radosť"

nemyslíš, že by si sa mal trochu zmeniť, zobrať manželku na večeru, alebo aj ju aj decká niekam von, čo ja viem, Zoo, alebo aj detské ihrisko, to chceš, až sa ti všetci doma odcudzia?

a rozmýšľať nad peniazmi a závidieť druhým - no čo už, vždy sú ľudia, ktorí sa majú lepšie - ale aj tí, ktorí sa majú horšie, vezmi si tých ľudí, čo im teraz zaplavilo domy v Handlovej - ako sa majú tí?

a alkohol ti nič nepomôže vyriešiť,
maximálne ti vylikviduje mozgové bunky a budeš na tom čoraz horšie.

porozprávaj sa s manželkou, a ak si na tom skutočne tak zle, tak potom ten psychiater, alebo to protialkoholické - ak je to s tým alkoholom už také vážne.