Henna farba na vlasy

Príspevok v téme: Henna farba na vlasy
Elanor

Ahoj, chcela by som sa spytat, mam tmavohnede vlasy (nefarbene,cisto prirodne)...a chcela by som si prefarbit na cervenohnedo, chyti mi henna na ne? (mozete poradit nejaky ton) ako dlho vydrzi na vlasoch?
nechcem skusat klasicke chemikalie, kedze mam jemnejsie vlasy a chcela by som ich trosku posilnit :)
dakujem za vsetky rady...

1Lucia1

Ahoj, odporúčam odtieň Wine Red od VOONO. Je čiste prírodná, bez chémie a mala by vydržať dlhodobo, stačí dofarbiť odrasty cca po mesiaci. :)

talentmania

Mne vobec nesmrdi a farbu mam velmi peknu orieskovo hnedu:))A vlasy mi tiez upravuje uz sa mi tak nelamu konceky ale kolko ludi tolko chuti treba vyskusat mozno ti sadne a mozno nie:))

talentmania

henna ti na prvy krat mozno ani nechyti iba take odlezky ako preliv.Ale urcite ti nezmeni povodnu farbu na inu myslim tym ze ked ti budu vyrastat znovu tvoje vlasy budu v povodnej farbe ake mas iba vtedy sa budu menit ked pridu sedinky::))

Naninka

Ahoj,potrebujem poradit... mam kucerave vlasy a este nikdy som si ich nefarbila...chcela by som skusit hennu medenu,lebo aj moje vlasy maju taky nadych. Vsetci ma od toho odhovaraju,pretoze sa im moja farba paci,no ja by som chcela konecne zmenu...a tu nastava moja otazka na telo ,baby....mohli by ste mi napisat,ci hennu vymyjem po case z vlasov a vrati sa mi moja povodna farba? alebo mi henna vlasy poznaci a uz nikdy nebudem mat taku farbu vlasov,ako ich mam prirodne? dakujem pekne za odpovede :-)

mirka 23

Už ked si si ju kupila, tak si ju daj, ale nie je to ono. Nechyti ti silno a nevyživí tak vlasy. Ta od Yvette je ovela lepšia. To je henna.

kika 155

vsetci na nu nadavaju, myslim ze nie je ani uplne prirodna. mne vobec nechytila. ja som si teraz objednala z tejto stranky -odkaz odstránený- odtial henny aj ostatne vyrobky chvalia baby aj tu na zdravi

kika 155

myslim ze hej, mne aj mahagon chytil do rysava na moje tmavohnede vlasy. pridaj si tam citron alebo vino, co posilni cervenu farbu

mirka 23

Dobra volba. Henna ti vlasy posilni a vyživi. Ja som nemala nikdy lepšie vlasy ako po henne. Len si nekupuj tu z DM.
Ak si daš čistu hennu, ktora je červena, tak by ti to malo chytiť. Plusom je, že si nemala chemicky farbene vlasy.