Spomalila som si metabolizmus , ako to napraviť?

Príspevok v téme: Spomalila som si metabolizmus , ako to napraviť?
príjmamrady

Samozrejme to nebolo naschvál ale bola som chorá a nemala som absolutne chuť do jedla , denne som do seba vtrepala asi 1000-2000kj , aj to len nútením rodicov .. :) Pohybovať som sa pohybovala , ale na jedlo som chut nemala ... V pribehu 10 dní som schudla 6 kg , co ma celkom potesilo .. Lenze problem je v tom ze ja som mala vzdy normálnu postavu a mohla som zjesť cokolvek a nepribrala som... Bojím sa ze tým ze som si spomalila metabolizmus tak uz nikdy nebudem môcť zjesť tolko kolko som jedavala bez toho aby som pribrala :( :) nedá sa metabolizmus nejako zrýchliť .. dakujem :)

zazula25

ono ja neviem v akom si zdravotnom stave, ako dlho si tak zle jedla...ak to bolo kratkodobe, tak by ta to nemalo nejak velmi spomalit, ale cim dlhsie si hladovala, tak tym dlhsie sa bude napravat skoda...chce to cas a hlavne volu vytrvat...a nebat sa, ze spociatku trosku naberies. Drzim palce :)

zazula25

a este nieco-Ty si neschudla tuk, ale pravdepodobne iba svaly a vodu...co ma tiez vplyv na tvoj metabolizmus. Tuk totiz energiu nespracuva, ale tie svaly, o ktore si prisla...

zazula25

jedina rada je, zacat jest...pridavaj postupne k svojmu terajsiemu prijmu (a verim, ze ty ho mas urcite spocitany)tak 500 KJ, nemusis navysovat denne, ale postuzpne, aby si telo zvyklo. Dostan sa tak postupne na 5500 KJ, potom opat uz pomaly navysuja. Sportuj, vela pi...musis si uvedomit, ze ak nezacnes jest, tak sa budes tocit v kruhu...a zo zaciatku urcite priberies - toho sa nezlakni.Dobre rady su na chudnutie-ako.sk.