Podviedol som priateľku

Príspevok v téme: Podviedol som priateľku
AndrejBB

Ahojte..
Sme s priateľkou 8 rokov mám 25 a ona 24 a proste na jednej akcií ktorej sa ona nezúčastnila sme toho veľa vypili a tak bla bla a ja som sa v podnapitom stave ževraj celý večer cmúľal s jedným dievčaťom .. všetko som jej povedal a ona mi to odpustila ale mňa to neskutočne serie pretože mi povedala že si myslela že som iný a tak a ja teraz neviem ako si u nej získať späť dôveru :( .. stále mi vraví že sa nemám trápiť že ona sa na mňa nehnevá ja chcem aby som bol pre ňu ten najlepší a proste keby sa dal vrátiť čas nikdy by som to neurobil :(( .. čo urobiť?? Milujem ju strašne moc a spravil by som všetko pre to aby som jej nikdy neublížil ... viem že nejde o sex ale aj tak :( ..

Ďakujem, Andrej

hector

ele najprv to bol celkom dobry vtip, ale ked sa to opakuje tak uz ani velmi nie. A kam si to teda mozem prist pre tych 100 eur?:-) Na zaklade coho si to vlastne akoze myslis? Pozri, ak ta vzrusuju panicovia tak mi to normalne povedz a ja nim potom mozem na malu chvilku len pre teba byt :-) Na chvilu mozem byt kludne aj pilotom, architektom, advokatom, lekarom. Mozem byt cimkolvek chces, len pre tvoje potesenie a vzrusenie ;-) Len neviem, ci by mi to prepacila priatelka :-)

Copacabana

Mat takeho priatela,nebolo by mi vsetko jedno,aj to je isty sposob podvodu,ale nie v takom rozsahu,takze by som asi odpustila,keby v tom nebol sex.daj jej na to cas,bud mily a dokaz jej ze to myslis uprimne a ze ta to naozaj mrzi.

makovnik

Ja si myslim, ze hector ma v niektorych veciach pravdu. Je sice pravda, ze to podava niekedy dost pejorativne, ale je to asi jeho natura. Aspon je sranda, par-krat som sa na niektorych jeho prispevkoch celkom fajn pobavil. Inac netusim, preco tu niekto pise, ze hector je alebo nie je panic. Nechapem, kde na take veci vobec chodite? AndrejBB myslim si, ze uz by si sa tym nemal viac trapit. Cas ukaze, ako sa ponad to budete vediet preniest. Zbytocne to uz naozaj stale dookola nerozoberaj a nepripominaj to tak neustale priatelke. Myslim, ze aj ona chce na to cim skor zabudnut. Drzim palec.

H2O

a ja sa pripajam k stavke, že chalan nie je panic .. jednoznačne .. take maskulinne nazory sa ziskavaju skusenosťami, nie čitanim nazorov na forach ..

Luzaaaa

hector len prosim ta nehadz vsetky to jedneho vreca. Uznavam, existuju aj take ako v tvojom prispevku ale na svete je aj kopa bab, ktora by sa tak nikdy nespravila a svojim prispevkom si ich urazil!

jajka001_

ked si bol taky napity ze si to ani nepamatas tak to ani nevera nie je. mozno si si myslel ze sa cmulas s frajerkou. ale je blbost ozierat sa do bezvedomia.

zazula25

fuuuha...precitala som si teda niektore reakcia a prekvapuje ma kolko neprajnikov sa tu najde... Hlavne nepocuvaj tych, co Ti tvrdia, ze Ta urcite aj ona podvadza, ked odpustila...normalne som az zarazena tym, aki su zamindrakovani... Odpustila, ale asi nezabudla - to sa neda. Ak Ta to trapi, skus jej to povedat - otvorene sa s nou porozpravat. Je vidno, ze Ti na nej zalezi a to je uzasne, a asi aj jej na Tebe, ked bola ochotna to prejst. Nie je navod na vybudovanie novej dovery, obaja mate pred sebou vela prace a doveru si ziskas len svojim dalsim spravanim - nie nejakym neustalym obvinovanim sa, to naozaj nerob, len jej ukaz, ze ju naozaj lubis a podobne veci uz nebudes opakovat.