Vyhrážky po telefone

Príspevok v téme: Vyhrážky po telefone
BojimSa

Ahojte vsetci ! Mam 15 rokov. Presne predvcerom vecer okolo 11 mi zazvonil mobil. Ked som to zdvihla povedali mi ze o
mne vedia vsetko a ze na mna poslu ludi a ty ma zabiju ! Nikto sa nesmial znelo to vazne! Udali dovod ze je to preto lebo som niekoho mala rada a ze aj oni tu osobu chceli mat radi. A preto na mna poslu ludi ktori ma zabiju :(
ten telefonat sa este raz opakoval no nezevihla som. Cislo NEBOLO utajené. Netusim kto to bol a hrozne sa bojim. Ked som sama doma ma strasny strach. Mam z toho zle sny. Bojim sa jrozne !
Ma to riesit policia? Ak ano kde zavolat ?
Co mam robit ? :((

dakujem Vam

M74

Teraz som riešil niečo podobné, vyhrážky a obťažovanie kamarátky cez SMS a na polícii povedali, že to na trestný čin nestačí, len na priestupok. To sa potom rieši niekde na obvodnom úrade, sú pozvané obe strany a väčšinou to skončí blokovou pokutou cca 30E. Ako by to dopadlo v prípade, že nemáš žiadne dôkazy, si viem živo predstaviť. O práci polície netreba mať ilúzie o čom som sa presvedčil aj v našom prípade, najprv sme podali trestné oznámenie, ktoré nám po pár hodínách odporučili stiahnuť a podať na inom oddelení. Na druhom oddelení nás zase presviedčali, že oznámenie musíme podať tam, kde sa skutok stal, či kde sme obdržali sms. No kocúrkovo ako vyšité. Nakoniec sa ukázalo že odielatelom sms je polícii známy psychopat, ktorý na aj policajtov píše každý mesiac dlhé sťažnosti.

artikel

Macca- vdaka za rychlu reakciu.Snazim sa reportovat vela zlych a zakazanych prispevkov....no obcas je mi znemoznene aj dychanie.Este raz vdaka.

annnnna

neboj sa nič ti nespraví, ved keby ti chce nieco urobit by ti to urcite oznámila dopredu :).. To cislo si uloz a bez s tym na policiu, oni uz vedia, čo s tým :) A nech mladá dostane príučku :)

mata111

daj mi to cislo zistim ti kto to je hned vo stvrtok na policii, ak bude volat , nahraj si to, pripadne maj svedkov.