Zeny by mi mozno vedeli poradit

Príspevok v téme: Zeny by mi mozno vedeli poradit
bumerang007

Ahojte mam takyto problem. S priatelkou som uz vyse 2 rokov. Velmi ju lubim a zalezi mi na nej. Vsetko je v poriadku,ale v posteli to skripe. Mam uz dost rokov,ona tiez (nad 25). Problem je v tom,ze ma akusi fobiu,alebo neviem ako to nazvat voci penisu. Ked chcem do nej vniknut,viem ze to blbo znie,ale musim si ho najprv sam "nadrobit" kedze ona sa mi ho nechyti.Pritom je uplne v poriadku,staram sa o neho,holim si ho. Do ust si ho tiez neda.
Rozpraval som sa s nou o tom,resp.som sa o to pokusil. Povedala mi,ze predomnou mala zlu skusenost s inym chalanom,ze jej z toho prislo zle.
Je mozne,aby sa to zene az takto hnusilo? Naozaj uz neviem co mam robit,som zufaly,myslim si ze hratky v postely a teda aj oral ku vztahu patria. Mne to samozrejme velmi chyba,lebo predtym som so ziadnou inou taketo problemy nemal.
Neviem ako by som mohol priatelke pomoct..poradi mi niekto?

macka26

treba sa s nou porozpravat ze ma problem. lebo je to problem. a moze to byt problem aj do buducna. ze potrebuje pomoc a ze ty pri nej stojis. ale ze moze tam ist aj sama ak si mysli ze jej to bude menej vadit. mozno ani nie tak sexuolog ako psycholog, neviem co je pricinou toho, preco jej to vadi, tak to musi odhalit odbornik.. urcite to zvladnete

bumerang007

Nehnevaj sa,ale trapne odpovede si nechaj pre seba...hygienu ddrzujem,penis mi na 100% nesmrdi ani nic podobne...
Vie niekto ako to chodi u toho sexuologa? Podla mna sa tam bude priatelka bat ist...asi jej to bude trapne...bojim sa,ze sa nakoniec k tomu prinuti aj sama,lenze ja nechcem aby sa k tomu nutila,ved je to prirodzene...hlavne nechcem aby mala k tomu dozivotnu nechut

flus

je to jednoduche smrdi ti vtak , ma svoj pach aj ked si ho umyvas , je to tak , a ona to proste nemoze

aj mne vtaky smrdia

kafe

Bumerang, potom jedine sexuológ. Asi to bude skutočne niečo ťažké, na čo chce tvoja priateľka zabudnúť.
Prestaň to riešiť (ak sa to dá), vezmi to ako fakt - žiaden orál - nebav sa o sexe ani o porne, jednoducho tvoja priateľka má problém o ktorom nevieš, preto ho TY nevyriešiš. Možno priateľku v detstve niekto z rodiny obťažoval, musela sa dotýkať penisu, pusinkovať ho.. tak sa nediv, že má k tomu odpor. Možno to bola skutočne len nepríjemná skúsenosť s predchádzajúcim partnerom... pravdu vie len tvoja priateľka.

bumerang007

Ano,ja jej oral robim....Cim viac chcem o tom hovorit,tak mam pocit ako keby sa este viac zablokovala..uz naozaj neviem co mam robit....ani porno nechce so mnou pozerat...

modrobiela

Ja mám takú skúsenosť (aj od ostatných žien), že rozhovory nepomôžu. Obzvlášť v tejto oblasti. Iba sa ešte viac zablokuje, bude sa cítiť do niečoho tlačená, aj keď verím, že dávaš pozor, aby si netlačil. Ale aj tak.

kafe

Bumerang a TY JEJ robíš orál?
Ak nie, tak začni. Keď zistí aké to je, možno dopraje rovnakú slasť aj tebe. Ale možno aj nie..
Keď má problém hovoriť všeobecne o sexe, povedz jej: "Záleží mi na tebe a rád by som vedel, prečo sa nedokážeme normálne rozprávať o sexe. Nechcem ťa tlačiť do rozhovorov, ani do vecí, ktoré sa ti nepáčia (orál), ale rád by som aspoň vedel PREČO. Keď budeš mať chuť o tom hovoriť, veľmi rád by som si to vypočul." Priateľku nechaj tak (aspoň týždeň) a snáď to zo seba dostane a povie prečo jej orál nechutí. Možno je to niečo skutočne veľmi nepríjemné (znásilnenie, obťažovanie...) a jednoducho S TEBOU sa o tom nedokáže rozprávať.

akinom007

je kopec zien ktore ho nechcu vziat do ust. ale preco nechce chytit ani do ruky a pohrat sa no neviem,kazdopadne sa o tom porozpravajte! len tak mozes najst riesenie. nech ti v dobrej nalade pri vinku porozprava, co sa jej to v minulosti prihodilo.