biely melir- vyzera ako by som mala sede vlasy

Príspevok v téme: biely melir- vyzera ako by som mala sede vlasy
77katty7

ahoj prosim mohli by ste mi poradit surne .tento tyzden som si dala urobit blond melir ale je az moc biely . mam svoju svetlo hnedu farbu vlasov a spolu dokopy s blond to pri dennom svetle vyzera kusok ako sede to vadi ? alebo da sa to nejak vylepsit? pls poradte lebo niektori mi povedali ze to mam dobre ainy ze to vyzera ako sedive vlasy trosku nwm no :) dakujem

Danielaaa

bud rada ja sa taky otien snazim dosiahnut uz veeelmi veeelmi dlho, mam problem s podkladovou farbou, kazda kadernicka mi nanesie podklad, ktory sa vymyva do tepleho otiena a so studenou bielou to vyzera velmi zle :((

škeridlo

Ahoj katty. aj mne sa to stalo. bola som u kaderníčky a z jemného melíru, ktorý som chcela mám teraz celú hlavu bielu, ba až šedivú a vypadám strašne. poraďte niekto, čo sa s tým dá robiť. ozaj sa to časom vyzmýva? ale mne sa to teraz nepáči a nechcem čakať.

77katty7

dakujeem :) mate pravdu zmilo sa to a uz to je celkom dobree:D prirodzenee:D ale nabuduce si to necham menej na hlave :)

Lili136

neboj časom to bude dobré sa to troška vymyje aj... ja som mala blond vlasy a kamoška mi spravila biely melír...no biely...šedivý do fialova :D ale tak za pár umytí sa to už skoro nedalo vydieť ;)