Dozvedela som sa istu vec 2

Príspevok v téme: Dozvedela som sa istu vec 2
Andrea 35

Moj priatel ma na svojom mobile instalovany aj outlook aj gmail. Jeden vecer sa kupal. Zrazu mu piplo v telefone a kedze riesime biznis, zdvihla som telefon a isla mu ho odniest do kupelne. Ale som stukla na dotykovy display a sa mi otvoril mail. Zacala som citat a uz sa nedalo prestat. Tak som sa dozvedela nieco, z coho mam dost cudny pocit.

Pisal si maily s byvalou kolegynou z biznisu. Ju vyhodili z roboty a prednedavnom bol meeting kde sme to zistili. Pisali si, ze preco ju vyhodili, ako sa ma a jej otazka: co jeho sukromny zivot. Odpoved bola: striedaju sa pekne veci s tymi horsimi, pricom stale neviem posudit, ktore prevysuju. samozrejme pri vsetkom respekte k mojme partnerke. Potom pokracovala komunikacia, kde mu ona pisala, ze ma vlastny byt, ze by mohli ist v noci zurovat a ze u nej moze prespat.. A potom ze uz sa dlho nevideli a ze spolu zazili perfektne momenty. To vsetko mimo firemneho mailu. Na sukromnom o ktorom ja „neviem“.
Mame 6 rocny vztah, ktory presiel mnohymi utrapami, hlavne co sa jeho zdravotneho stavu tyka. Vzdy som sa snazila pri nom stat a starala som sa o neho. A teraz ma nahlodala pochybnost. Ked som aj na neho nasrana, vzdy poviem, ano sme jak taliani ale ineho by som nechcela.
ale ten pocit co to vo mne nechalo.....

Andrea 35

vies co on na to nereagoval,napisal jej, ze nech sa ma dobre na dovolenke, ona mu potom napisala a on jej uz neodpisal. asi 10 dni, kym som to nezistila.

no ale. ja neriesim tu babu, som krajsia :)) ale ne. ide o buducnost.my sa mame spolu stahovat, spolu zijeme 4 rok v jednej domacnosti. uvidim, co urobim ked mu vyprsi "lehota" :) ja sa nechcem jedneho dna zobudit a vysvetlovat svojim detom, ze ocinko je v prdeli a ja? ja som to tak trochu tusila..

nieco prezradil, uz len tym ze to zmazal

jajka001_

on sice odpovedal tak viac menej neurcito ale predsa s rezervou, ona mu v podstate dala jasny navrh na vztah/sex. je to na nom...ved uvidis. zaujimalo by ma ako reagoval na tu ponuku, vies to? ak to zahral do outu, nerob si vrasky. mozno sa chcel len postazovat (v prvej odpovedi, ked nepovedal priamo ze sa ma dobre) a nema zaujem o sex ci vztah s nou.

katussska24

to je na tom ten problém, že záruku ti nikto nedá...v podstate je to na ňom, či ti to povie, ak by niečo bolo...mňa tiež vždy presviedča, že nikdy žiadnu nemal a nebude mať..a verím? nie.a zase, vraví sa aj to, že chlap to vyklopí vtedy, keď to chce so ženou ukončiť,,tak sa nevyznám už v nich :/

Andrea 35

vies, ale ja chcem vediet.. ked to nema byt, tak nech to nie je, keby to aj neviem ako bolelo.. preto sa pytam, lebo to neviem uplne odhadnut.

Andrea 35

my sme skorpion a lev. to mas jeden dominantnejsi ako druhy. vasniva kombinacia vo vsetkych smeroch aj pozitivnych aj negativnych.

ja si nemyslim, ze s nou nieco mal. ale neviem odhadnut ci neplanuje.sukromny mail.. a STALE neviem posudit