Čo si mám myslieť?

Príspevok v téme: Čo si mám myslieť?
speaker

Ahojte...Mám 31 rokov,ale potrebujem otvoriť oči,alebo porozumieť jednej záležitosti.Aj keď si myslím,že odpoveď poznám,chcem počuť viac názorov.

Mám priateľku.Bohužiaľ,sme sa museli pracovne odlúčť na 4 mesiace.Prvý mesiac bol v pohode,komunikácia šla ako to čas dovolil.Potom sa naša komunikácia obmedzila na raz za dva týždne,nakoľko partnerka mala takú prácu,že nemala telefón ani internet - práca u ortodoxných židov.Tak sme si aspoň prezváńali asi tak raz za týždeň.Už tam skončila a teraz má prístup neobmedzene na internet a môžme v pohode komunikovať.Akurát,že naša komunikácia je trochu divná.Pokiaľ ja nenapíšem,ona nenapíše a to ma vidí,že som prihlásený.Do konca ja vidím,že s niekým chatuje,ale mne nenapíše.Keď napíšem,vždy niečo ešte rieši popri tom,odbieha atd...Bavil som sa s ňou o tom a povedala,že žiarlim a úplne zbytočne.že ma ľúbi,ale nevie prejaviť a dávať lásku na diaľku a že jej chýbam,príde za mnou a normálne pokračujeme vo vzťahu.Tvrdí,že nikoho nemá veľmi sa teší na mňa.Prečo potom nemám z toho taký pocit?Čo si mám o tom myslieť?A ako sa má udržiavať takýto vzťah?Iniciatíva o udržanie ide len odo mňa a už som celkom z toho vyčerpaný,keď nič sa mi nevracia nazad...

jajka001_

hmm myslim ze to moze byt o tom, ze proste ta uz pozna, ked pisete spolu, tak o com? o veciach ktore uz pozna nepisete, napisete si lubim ta, chybas mi a co dalej? mozno jej chyba viac ten osobny kontakt. lepsie by bolo raz denne si zavolat ako sediet na chate a cakat ci napise. ved staci pokecat chvilku. cez net sa ta nedotkne , nepobozka ta, neobjime. mozno keca s kamoskou,tam su tie temy nekonecne :)