Otazka pre muzov: Ako by mala vyzerat vasa vysnivana zena?

me.myself

beskyd, vedla jak ta jedla. mam pochodene krizom-krazom cele slovensko, i v zahranici som nejaky ten piatok byvala. a stale hovorim, ze to je o ludoch, nie o mieste. a presne ako tu niekto pisal, najviac sa tu k.rvia baby z hornej-dolnej, po privatoch,intrakoch a doma sa hraju za svatuskarky.

Slecna A., ty robis z tej BA hotove ghetto :D poviem ti, este som v BA nestretla uchylaka (neznamena, ze tam samozrejme nie su), zato v Trnave i Londyne si to kludne za bieleho dna robil uchylak pri mne, clovek by neveril co sa vselico na svete deje :p tiez ma po BA nikto s nozom nenahanal, ale v daktorych londynskych stvrtiach som sa fakt bala. a aj tak mi Londyn pride v celku bezpecne mesto a rada sa tam vraciam. a ta kocka co spominas s tymi hranolkami, ako sorry, ale to vobec nesuvisi s tym ze je z BA ale ze ma zjavne nizky inteligencny kvocient, co sa moze tykat opat aj roznej Ance z dediny. nie kazdy ma prirodzenu inteligenciu no.

Loliata, dalsi extrem, neznamena ze mestske baby sa vyznaju len v mestskych veciach a inak maju obe ruky lave na robotu. ja sa vyznam i v kulture a nemam ani problem vyzit v horach, na dedine, atd. tiez moje kamosky z BA, vieme si na chatach i drevo narubat, ohen zalozit, atd. skor je to o vsestrannom rozvijani cloveka, ale kto je jednoduchsi, to asi nikdy nepochopi a je uplne jedno odkial pochadza.

s arogantnymi, afektovanymi a nafukanymi ludmi sa ani ja nemam dovod bavit, su to ludia mimo mojho zaujmu a opat, taki su vsade na svete, nikde nie su dajak specialne koncentrovani. tak uz prestante s tymi blbymi predsudkami a vsimajte si svet vo vsetkych jeho farbach. ked umyselne niekde hladate len ciernu, tak ju sice najdete, ale opomeniete vsetky ostatne farby a ze ich je. ta cierna by nakoniec uplne zanikala v tej pestrosti. a plati, debil bude debilom, nech byva kde chce a normalny bude normalny, tiez nech byva kde chce.

a uz tu koncim, taka pekna tema to bola a ako sa to zvrhlo

Leela333

Loliata, no ty si tomu dala :D Vieš čo, ja som tiež z mesta (hoci nie z BA), ale nemyslím si, že život na dedine je len o pasení kôz a oviec. Ani že život v meste je o galériách a vínach. A navyše, pasenie kôz je aspoň prospešné. Komu pomôže, že ty poznáš filmy a vyznáš sa vo víne?

olala!

No neviem, studovala som v BA na VS a mala som mnoho spoluziacok z BA, ale vacsina z nich bola uplne OK, mile baby, neafektovane, nezmalovane, svoje vlasy, svoje nechty a aj nejaky rozum mali, ked niektore skoncili s cervenym diplomom:-DDD
Stavim sa, ze keby ich beskyd stretol niekde mimo BA, tak nedokaze zistit, ze su to nenavidene blavacky..

Loliata

No, slečna A ty si fakt múdra. Ja naozaj nikdy nepochopím, ako môžete všetci tak nadávať na blavákov, ale pritom sa sem je*kať.
A naozaj neviem, v akom prostredí sa pohybuješ ty. A možno áno, možno neovládam prácu s kozami, kosenie alebo prácu v záhrade. Asi preto, že som to často krát nerobila. Ale zase poznám všetky možné galérie, filmy, vyznám sa vo víne atď. Proste záleží od toho, aké prostredie ťa formuje.
Si strašne múdra, že vieš že hranolky sú zo zemiakov, ale tiež ťa nebudem ponižovať, že ty zase nevieš niečo iné (s čím sa zase ty nemusíš na dedine stretnúť). A už vôbec si nebudem myslieť, že keď ty nerozoznáš suché od polosladkého, tak to nerozoznajú všetci z tvojej dediny (to je aká logika?!)

Žijem v BA už odmalička. Nie preto, že by som si to vybrala, ale preto, lebo si to vybrali rodičia. A tak nasávam to, čo sa tu nasávať dá. Na dedine sú to ovce, kozy, sliepky atď a v meste zase umenie, kaviarne atď.
Ale kvôli tomu teraz nemusím byť "horšia".

B.

No bohuzial vela zien z vychodu a okolia konci na privatoch, kde za nemale peniaze sukaju vsetko co im pride do cesty(tie horsie pripady mozme vidiet na panonskej ceste) a dalsia cast sa uchyti niekde v Mcdonalde alebo v inom fast foode kde musia robit za 2eur. na hodinu co cloveka poriadne naserie - prave tieto zeny su neprijemne a maju dost komplexov a neskor za z nich stavaju zlatokopky (co aj z casti chapem - na to aka je doba), takze u mna by to bola jednoznacne zena z BA, lebo k tym z vychodnych koncin som dost nedovercivy, samozrejme cest slusnym a normalnym dievcatam :)

ruža

Ano z MIESTA ale nie MESTA.Ale tak podstate mas pravdu-ludia sa formuju aj podla okolia/miesta. Ale zasa su aj vinimky kde okolie na nich nema ziaden vplyv.
Je to roznorode.

Agnes999

Slecna A.: no mas naozaj zaujimave skusenosti a zazitky. Neviem, v akej spolocnosti sa pohybujes, ale ja zijem cely zivot v BA a este sa mi nikdy nestalo, zeby ma niekto nahanal s nozom, nevidela som nikdy ani uchyla coby si to pri mne robil. Ludia, ktorych poznam, ktori su moja rodina a s ktorymi sa stykam nie su sebecki, naopak, velmi priatelski a mili a vedia, ze hranolky sa robia zo zemiakov. Akymi ludmi sa obklopis, s takymi zijes a je uplne jedno ci na dedine ci vo velkom meste.

Cariboo

Omg. Otazka pre muzov: Ako by mala vyzerat vasa vysnivana zena? Odpoved: Hmmm...hlavne nech NENI z BA :DDD

Pobavali ste ma ludia...