plesen

Nevesticka

Ahoj,nevedela by mi niektora s vas poradit...Zacala som brat teraz prvi krat antikoncepciu Lindynette 20,beriem ju od prveha dna menstruacie a trva mi uz 9 den je to normalne??? Ako najprv prvych 8 dni len take viac menej spinenie a dnes na í den som zacala krvacat ako prvy den menstuacie...Poradte mi niekto co mam robit:( A to mame ist na dovolenku ja sa toho potrebujem zbavit:( Dakujem za rady :)

jajkafr

jetozlte
mám letáčik tu to je napísané :) 10 tbl. 5,90 EUR, 30 tbl. 13,40 EUR, 70 tbl. 25 EUR... takže väčšie balenie sa oplatí asi viac :)

jetozle

jajkafr

Ok kupim to teda, a nevies kolko to stoji? asi vyjde lepsie nejake velke balenie ze? lebo neviem ci objednat z netu sa to oplati alebo nie... :)

jajkafr

jetozlte
užívaj to denne bude to mať lepší účinok je to dosť drahé ale stojí to zato... je to aj na posilnenie imunity ja mám imunitu takmer nulovú keď som užívala tieto lieky robila som pri deťoch, ktoré boli choré a nechytila som nič... je to probiotikum čiže aj dlhodobé užívanie neuškodí stačí jedna tabletka denne

jetozle

jajkafr

Pozerala som na nete to synbio a je tam vazne pisane ze aj na obnovenie vaginalnej mikroflory:) dakujem za radu asi si kupim tie..lebo mna tiez trapi ten vytok.. a treba ich uzivat denne alebo by stacilo aj kazdy druhy den? nevies? :)

jajkafr

jetozlte
áno myslím probiotiká na jedenie... v tom Synbio dokonca aj píše, že pomáha aj pri vaginálnych infekciách... keď som ho užívala zmyzol mi výtok, ktorí som mala vyše roka po doužívaní som šla šťastná konečne na plaváreň a chytila zas nejakú infekciu :(
no o tom jogurte som počula od viacerých dokonca o tom vravela aj profka na prednáškach z gynekológie... a tiež mamka vravela, že pomáhajú sedavé kúpele alebo naparovanie nad čajom z petržlenovej vňate, ževraj je dobré piť aj čaj z petržlenovej vňate to vraj pomohlo jej kamarátke :)

jetozle

jajkafr
Myslis probiotika na jedenie ako tablety? Ja teraz berem asi tak tyzden nejake...
A ten biely jogurt aj naozaj pomaha? lebo kazdy vravi nieco ine...ale mohla by som skusit

Karina
ano canestenom sa ponatiera aj on :)