čo dokáže jeden chlap

Príspevok v téme: čo dokáže jeden chlap
babylove

za celý môj doterajší život by ma nenapadlo, ako mi ho dokáže zničiť jeden chlap, všade kde sa momentálne pohnem sa o mne šušká, môj exmanžel ma ohovára a očividne mu to robí veľmi dobre, už naozaj nevládzem, keby aspon hovoril pravdu, tak by mi to nevadilo, ale tieto neskutočné lžy, ktorým ľudia naokolo uverili, je to neskutočné, neviem ako sa mám brániť, pretože nie som taká povaha, ktorá sa bude hádať a vracať mu jeho ohováranie spať,jediné čo mi zostáva je ignorovať to, je to hrozné čo všetko dokáže zničiť jeden zlý človek

zazula25

On ocividne nezvlada vas rozchod - je to slaboch a skor na polutovanie... Vy musite byt silna, pamatajte, ze cokolvek o Vas hovori a nie je to pravda, tak casom sa ukaze, ze si vyymsla. Mam taku skusenost s kolegom, ktory nejak neuniesol, ze som ho domietla a ohovaral ma v praci - bolo to velmi neprijemne, ked sa ma aj sefka opytala, co je na tom pravdy. Nenechala soms a vyprovokovat, spravala som sa ako dama a nevracala som mu to. Ak sa ma niekto lopytal - povedala som pravdu, nikdy som mu to "nevracala" a casom sa na vsetko prislo, ludia si uvedomili, ze na jeho pribehoch kadeco nesedi a nakoniec sa sam strapnil a musela dat nakoniec vypoved. Zachovajte pokoj, viem, ze Vas to trapi - aj mna to trapilo, ale pravda vyjde casom najavo a Vasmu byvalemu sa nebude pacit.

nathália09

no tiež byvam na dedine,a poohovarala ma najbližšia osoba v rodine z manželovej strany.Nemôžem sa brániť,lebo sa to nedá.Radšej sa správam slušne,milo,pekne pozdravím,aj ked tu nepoznám ľudí,a tak....Časom ma ľudia možno spoznajú,a uvidia aká som.
Sú to samé klebety a pletky,to neznášam,ale čo mám robiť???
Ignorujem,a idem ďalej.

babylove

cashia veru máš pravdu, aj u mna je to dedina, takže sa tu pozerajú na mna ľudia cez prsty, ale musím to vydržať, už som mala také tiky odísť a nikdy sa sem nevrátiť, ale to by asi môj problém nevyriešilo, to, že mne cudzí ľudia si obtierajú o mna ústa a riešia to do čoho ich nič nie je strašné, uvedomila som si o čom to je, do slabšieho sa vždy ľahšie kope

Cashia

ahoj, zažila som niečo podobné, akurát nie s manželom ale priateľom..mali sme spoločných známych a po rozchode (s mojej strany) na mňa začal kydať..bolo to o to zaujímavejšie, že som vtedy bývala v tej istej dedine ako on..naši "kamaráti" uverili všetkému čo natáral a na mňa si ľudia ukazovali, bola som tá najhoršia ... tiež nie som taká, že by som mu to vracala takým istým spôsobom, istú dobu som sa to snažila vysvetliť ale mala som dojem, že čím viac sa snažím a vysvetľujem, tým menej mi veria..nakoniec som to nechala tak a tvárila sa, že sa nič nedeje (aj keď to bolo neskutočne ťažké)..po istom čase sa mi začali tí ľudia sami ozývať s tým, že spravili chybu, že mu uverili a pokazili si priateľstvo so mnou..boli aj takí, na kt. som videla, že to uprimne ľutujú a odpustila som im..iným nie..
ja som zrejme ľahší prípad než čo teraz zažívaš ty..
môžem ti dať len jednu radu, že správaním podobným jemu nič nedosiahneš a môžeš byť hrdá na to, že máš takú povahu čo to ani nedokáže :)
a fakt to bude znieť ako klišé, ale tí, čo ťa poznajú a vedia aká si, tomu neuveria..a na ostatných sa vykašli :)
prajem veľa sily aby si to všetko zvládla !

AdamKrt

Ked sa nechces zhadzovat a ohovarat, tak aspon reaguj nejak, ked Ti to niekto povie.

Napr. stylom, ze - "no aspon, ze to ohovarenie mu ide...". A viac to nerozoberaj. Ludom trkne, ze nieco nesedi na jeho slovach a budu sa na neho divat inak.