škola

Príspevok v téme: škola
iwus93

Mám taký banálny problém len neviem si s ním poradiť. Nastúpila som do 3. ročníka na strednej škole. Od 1. ročníka mám prevažne známky 1 a 2, matika mi nejde tak občas aj 3. Na konci roka som mávala vyznamenania. na pol roku nie lebo som mala 3-jky. Niektorí spolužiaci, hlavne chalani, baby nie, si myslia, že som bifloška že sedím nad knihami a že aj ľudia čo sa neučia to dotiahnu aj niekedy dalej ako tí čo sa učia. Ja sa velmi neučím stačí, ak si to prečítam 2-3 x a už to viem. Nemôžem zato že mám na to pamäť a pamätám si to aj z výkladu profesora. Chalani to nehovoria aj mne, ale aj iným babám. Ja už neviem či mám dostávať 5 alebo 4 aby ma uznávali :( Čo mám robiť?

jajkafr

iwus93
ten istý pocit som mala aj ja na strednej, ale keď prídeš na vysokú tam bojuješ sama za seba tam sa snaží každý lebo na vysokej nespravíš skúšku letíš ... tie dva roky na strednej ešte prežiješ dobré známky ti pomôžu pri mature a pri prijímačkách na vysoku
navyše ak sa na novej škole zapíšeš ako dobrý študent tak ťa budú brať až do konca štúdia... zo začiatku pozerali na mňa spolužiačky že aká múdra, bifľoška ale keď videli, že im pomôžem, vysvetlím ak treba tak, to bolo o inom teraz je bitka s kým budem bývať na intráku :)

bibi1234

iwus93-mna zas na gympli naplnala myslienka, ze ziskam vseobecny prehlad a ziadna problematika mi nebude cudzia, ale uznavam, ze sme sa tam ucili vela zbytocnych informacii, na ktore si uz dnes ani nespomeniem... tak uz musis len vydrzat.. neboj sa, tie 2roky ubehnu ako voda...

iwus93

So mnou sa baby bavia v pohode, možno za chrbtom niečo hovoria, ale mám tam 2 dobré kamošky čo sú také typy ako ja, majú dobré známky, párkrát si to prečitajú a vedia. Cez prestavky si opakujem učivo len vtedy ak sú písomky a skúšky. Ale tiež len párkrát pre istotu, aby som to neskazila na písomke. Môj priateľ nič nemá proti mojím známkam, hovorí že sa mám učiť a ísť na výšku. A tí chalani, čo to hovoria sú lajdáci, veľa z nich aj pije. Pýtajú odo mňa aj učivá na poslednú chvilu, bud im to prefotím alebo im dám ten zošiť. Ale už som im aj povedala pár krát nie ked ma nahnevali. Profesori preferujú skôr mňa a aj moje kamošky, pretože sú šikovné, ale ja sa cítim trošku nepríjemne, že poukazujú len na mňa. No možno o pár rokov sa na tom zasmejem. Ďakujem za podpory

bibi1234...na základnej som nemala až také dobré známky, ale na gympel by ma zobrali aj tak, ja som chcela nejaký odbor aby ma napĺňal niečím. Na gympli sú tie predmety čo na základke a tie ma nebavili.

bibi1234

iwus93-preco si potom nesla na gympel??? Tam sme sa vsetci ucili najma na 1-2jky, boli sme si rovnocenni a vsetci sme boli vychovavani k tomu, ze dobre znamky je mat dolezite, lebo je lahsie sa dostat na Vs, lepsie ju zvladnut, s titulom si najst dobru pracu, lebo bez toho sa neda dobre(bez fyzickej namahy) zabezpecit..

zuzic

jajka to vystihla. taki chalani chcu len trapne uafektovane baby s prazdnymi hlavami. ty si rozumna a nech ta taki chalani netrapia ak este nemas tak urcite najdes takeho co ti bude aj urovnou ovela vyssi ako spoluziaci. a baby zavidia a ohovaraju ako vzdy. bud pysna na to ze si chytra a nadalej rozvijaj svoj talent. nezahod ho kvoli takym retardom

jajka001_

ber to ako kompliment :) prosim ta,nieze si skazis znamky kvoli zavistlivcom
sak ty nemozes za to ze si chytra :)chalani sa ta boja, oni radsej blbe baby

lost

Oni su len retardi cozavidia, a chcu Ta pokazit, aby neboli oni ti posledny... klasicka mentalita teenage retardov... proste zavist, a brutalna, nie ze by pracovali na sebe, ale frflu, garantujem ze taki ludia to nedotiahnu dalej ako TY. Tí co to dotiahnu dalej ako biflosi nefrflu, ale makaju na niecom inom, alebo su aspon neretardi :)

zuzic

toto ta trapi? prosim ta hlavne si nezhorsuj priemer. ucis sa pre seba nie pre debilov okolo teba. pokial netrcis cele prestavky a nad knihami a normalne komunikujes so spoluziakmi nie si bofloska hovoria to len z cistej zavisti. kasli na nich nestoja ti za to, a uc sa dalej dobre ako doteraz.