Orgánové hodiny

Príspevok v téme: Orgánové hodiny
dixi-baba

Čo si myslíte o orgánových hodinách podľa čínskej medicíny? Myslíte, že je na tom niečo pravdy? Objavila som tieto popisy a neviem,či sa tomu dá veriť. Má o tom niekto informácie? Je to na tejto stránke: -odkaz odstránený- ale treba si potom kliknúť vľavo pod heslom Metódy na "TČM" - to je tá čínska medicína a tam je o tých orgánových hodinách. Zaujíma ma, či na tom je niečo pravdy. Ďakujem za Vaše názory.

Paula35

Je tu niekto, kto citi, že jeho telo sa riadi organovymi hodinami? Lebo moje telo to ovplyvnuje neskutočne. Poobede unava, nizky tlak, utlm, nezabera ani kava.

ludial

je to velmi dobre spracovane aj to o tej cinskej medicine. teraz som to cele precitala zaujimave informacie. neviem ako to mam sice na seba aplikovat hlavne tie organove hodiny lebo zijeme ako v blazninci. nahaname sa od rana do vecera nikto neberie ohlad na to co potrebuje nase telo.

dixi-baba

ako je to s tymi organovymi hodinami? je to pravda, co tam pisu? su to zaujimave informacie, kto to vlastne takto urcil?

dixi-baba

no ale rano predtym ako idem do prace sa predsa musim osviezit. nedrhnem sa mydlom, iba jemnym telovym gelom a dobre splachnem. hned sa lepsie citim. a kolegovia tiez chcu vedla seba citit vonaveho cloveka a nie nejaky telaci pach. to uz nie je ako kedysi, ked sa ludia kupali raz za tyzden. neda sa nic robit, tak to proste je. ale ja som chcela vediet skor o tych informaciach na tej stranke, ci su to bludy alebo pravda.

rfuk

dixi baba, ty sa sprchujes rano aj vecer kazdy den? ved cez noc len spis, nespotis sa ani nic, tym len zbytocne vysusujes pokozku a nebude mat prirodzeny ochranny film, ked ju drhnes kadych 12hodin...V lete ked su teple noci to chapem, cez leto sa cez den aj ja sprchujem aj 3krat , ale po cely rok je to zbytocnost.

dixi-baba

podla toho, co tam je napisane by som sa napriklad rano nemala sprchovat. tak neviem, sprchujem sa uz roky aj rano aj vecer, ved nepojdem do prace spotena. ze by to az tak skodilo?