Aky krem na 23r plet?

zazula25

Adam Krt: Ty ak mas po 30-tke, tak kludne "protivraskavej" :)) Mne to kozmeticka vysvetlovala tak, ze ak sa zacne skoro, tak plet si jednoducho zvykne na ten prisun zivin a potom vo vyssom veku, ked uz to naozaj budem potrebovat, tak budem musiet coraz viac zvysovat "davky" - ako narkoman :P Ale aj protivraskove kremy su odstupnovane podla veku, pre plet mladsiu, v strednom veku, zrelu...Krem ma oproti oleju navyse to plus, ze ma UV filter, co je teraz treba aj v zime. Aj ked uz som pocula, ze na peknu plet treba predovsetkym vela pit-cistej vody samozrejme :))
Ja si inac na opuchnute oci davam "sakliky" z cierneho alebo zeleneho caju, ktore chvilu necham v chladnicke...mne to pomaha.

levanderka

suns Viacúčelový očný krém Seeing is Believing je to sice oriflame ale je vyborny. stoji tak okolo 10-15 eur. Ľahký očný krém viditeľne redukuje opuchy očí, zosvetľuje tmavé kruhy pod očami a pomáha vyhladiť mimické vrásky. Komplex D-circle zmierňuje opuchy v oblasti očí, zosvetľuje tmavé kruhy pod očami a výťažok zo svetlíka ich zjemňuje. pouzivam ho aj na tie ryhy a aj ked mam nieco podrazdene, ukludnuje pekne a ked ho mam v chladnicke potom pekne aj chladi :)

enjoy

Olej z pšeničných klíčkov
Proti predčasnému starnutiu pleti. Obsahuje vitamíny A,B a najvyššie množstvo vitamínu E, čo z neho robí najlepší olej proti predčasnému starnutiu pleti. Je účinným regeneračným prostriedkom pre suchú a hlavne zrelú pleť. Pri vnútornom použití telu dodáva esenciálne mastné kyseliny a vitamíny. Počas vnútorného i vonkajšieho používania sa vo výnimočných prrpadoch môžu vyskytnúť alergické reakcie, a preto ho v takomto prípade možno nahradiť avokádovým olejom.

suns

levanderka - ja mam vrasky smiechu tiez.. .a to mam dnes 22 :)
dost mi to vadi, lebo je ich vidno aj ked sa nesmejem...
mozem mi napisat, aky krem na to pouzivas? :) ten "viacucelovy ocny" ? :)
davala by som si to popripade len lokalne do tych ryh
velmi pekne ti dakujem :)

AdamKrt

To tie kremy prestavaju potom ucinkovat ? Sice mam par rokov po 30tke, kupil som krem proti vraskam, ale ked pocujem, ze si clovek na to zvykne a prestane to ucinkovat, tak to zacnem pouzivat omnoho sporadickejsie :)

Krem proti vraskam mi dokonca pomohol, mal som take zacervenane niekolko cm pod ocami. Take zhrubnute, suche. Teraz sa to pekne napravilo. Ale zacalo sa mi skor zdat, ze ak som nemal krem, zacali sa mi robit vrasky. Alebo som si ich vsimol az vtedy, ked mi ten krem vyhladil viac plet... :)

Napada ma, ci vsetky tie kremy nie su tak robene, ze na chvilu to pomoze a potom to zhorsi, aby si dal clovek dalsiu davku..... :)

levanderka

podla mna nieco na vrasky treba aj v tomto veku. ja som v podobnom veku a aj napriek tomu, ze mam mastnejsiu plet vrasky mam na licach od smiechu :)su to nepekne ryhy, a ja ich vidim :) no skor by som povedala, ze treba kokosovy olej a plet vyzivit zvnutra. ja pouzivam hydratacny krem aloe vera , a na oci viacucelovy ocny krem, ktory je aj na vrasky. zial mam citlivu plet a stale sa vyhadzem, cize nic ine radsej nepouzivam :)

zazula25

lienka nie...este proti vraskam "nebojuj" :)) Ja mam 25 a este si vystacim s klasickym hydratacnym a na zimu kupujem vyzivnejsi s vitaminom E (vacsinou garniere. Kozmeticka sa az zhrozila, ked som spomenula krem proti vraskam, vraj si to mam enchat az na 30-tku :) Ono ak zacnes uz teraz, tak hrozi, ze neskor uz nebudu tak ucinkovat tie kremy. Ja mam plet normalnu az zmiesanu a vrasky este nemam - takze s tym pockaj :)