Nevera?

Príspevok v téme: Nevera?
smutny13

Ahojte, mam 18 rokov a uz dlhsiu dobu sa trapim pretoze mam taky pocit, ze otec podvadza mamu. Usudzujem to podla mensej nahody, ktora sa uz stala skor, ked brat posielal otcovi sms, co treba spravit, a dal mi mobil aby som to vybavil. Zobrazila sa nova sprava tak ju otvorim a pozeram, ze to je sms od niekoho ineho v ktorej sa pisalo, ze sa ma velmi krasne, ze ma na sebe uz nepametam ake spodne pradlo atd, pozeral som sa potom do prijatych sprav, a z tohto cisla ich tam bolo niekolko, takze ze si niekto pomylil 10x cislo o tom pochybujem, precital som si este jednu kde sa pisalo, ze mu posiela bozky a zvysne som uz radsej necital, a ani ich citat nechcem. Nehovoril som to nikomu ani mame ani bratovi ani sestre, a neviem, co spravit. Mam im to povedat, alebo to radsej nechat tak. Otec sa sprava normalne, aj k mame, akoby sa nic nedialo. Rozpravaju sa osamote, proste ako normalni stastni manzelia. Co mam spravit?

extra

Pikantnú v tom zmysle, že si ju všíma a že sa mu dlhší čas páči a či by nedali stretko, ked sa ulakomí aj na ženatého..asi tak..určite to veľmi rýchlo pochopí a bude zvedavá.

Iveta Michael

Čo sa mňa týka,ja by som urobila krátky proces a síce: zavolala by som jej na to číslo a to celkom suverénne!

S tým že by som jej JASNE dala najavo že o ,,tom,,viem...a položila by som jej pár otázok na telo.A potom by som čakala...čo by sa dialo,zrejme by o Tvojom zistení informovala otca...a ten čo by urobil-by bolo rozhodujúce.

Ale to som ja...Ty asi nemáš na to odvahu tak potom urob to čo Ti radí ,,extra,,papa a držím Ti palce!

Iveta Michael

smutny13

To čo Ti radí ,,extra,, je celkom výborný nápad :)
Pikantnú SMS to znamená že jej niečo napíše s erotickým ,,vábením,,na čo by sa ona mohla,,chytiť,,chápeš?
Nuž za pokus by to stálo...alebo sa jednoducho opýtaj nejakého,psychológa na radu a povedz mu aj to čo všetko sme Ti tu ,,radili,,on Ti to môže objasniť,potvrdiť či vyvrátiť...ale celkom iste Ťa nenechá byť na pochybách,neboj sa ak Ťa to trápi tak je potrebné niečo ,,rozumné,,urobiť.Pa.

extra

Ked vieš číslo mobilu, tak nahovor kámoša, nech jej pošle nejakú pikantnú sms a čakajte čo sa bude diať.

taktako

Smutny, z pohladu syna ta chapem. Ale ty vobec nepoznas okolnosti. Nevies kto koho do coho zatiahol. Nechcem byt drza, ale nevies, ci to je jedina zena, ci neboli ine... Ty jednoducho svojho otca z tejto stranky nepoznas. A nesud tu zenu! Nic o nej nevies. Mozno je ona ta potvora a mozno iba obet. Tak toto naozaj neries. Ak tu niekto zlyhal, je to tvoj otec. A preco?? To tiez nevies. tak nikoho nesud. Jednoducho sa s tym nauc zit a nechaj to na zivot, ona sa to pouklada.

smutny13

Vazne hovorite ze to mam nechat tak ani jej nevolat? Ta suka sa mi tak hnusi ze by som ju nechcel ani vidiet lebo by som ju asi zabil. Sms tam ma vzdy.

doubledog

ved sa s otcom porozpravaj.
da ti urcite dobre rady do zivota, vysvetli ti ako to v manzelstve chodi.

zide sa ti to, ty tiez raz budes zenaty a budes riesit rovnake problemy.

len potom nedavaj synovi svoj mobil.

zuzu usa

smutny,viem,ze je to nelahka situacia,pretoze ju doverne poznam,moj otec podvadzal mamu cely zivot.ak smiem poradit-nemontuj sa im do zivota.je to ich vztah,poznas ho iba z pohladu syna.viem,e to boli,ale ak aj otec mamu podvadza,nechaj to na nu,aby na to prisla,otcov "romanik"je mozno neskodny a coskoro skonci,ak sa o tom mama nedozvie-nic sa nestane,ak jej to povies,mozno znicis jedno manzelstvo a mamine sebavedomie.si sucast ich rodiny,nie ich partnerstva!!!neries veci za nich.maximalne sa na rovinu porozpravaj s otcom,ale mamu vynechaj!